Selepas gugur pada kehamilan pertamanya, Rebecca Nur Islam kini telah hamil untuk kali kedua. Kehamilan Rebecca sudah pun mencecah 5 bulan. Kalau ikut kata orang ramai, kira sudah lepas fasa bahaya trimester pertama di mana keguguran sering terjadi ketika itu. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Rebecca atas berita gembira ini.
Kata Rebecca kepada portal Murai:-
Alhamdulilah, saya rasa bersyukur sangat kerana Tuhan memberikan saya rezeki untuk hamil sekian kalinya. Perasaan gembira itu sukar untuk digambarkan dan kali ini saya banyak berdoa semoga kandungan saya ini selamat sentiasa. Saya sengaja merahsiakan kandungan ini walaupun ramai pihak bertanyakan kepada saya. Tetapi baru kini saya berani untuk bercerita kerana tak mahu terlalu teruja seperti kandungan saya sebelum ini yang akhirnya tidak menjadi
Semoga kandungan Rebecca akan sihat-sihat sentiasa sehingga tiba hari kelahiran nanti. Sila jangan lakukan kerja berat dan kalau nak buat apa-apa pun, sentiasa dahulukan anak dalam kandungan terlebih dahulu. All the best dan Abang Nara doakan Rebecca dapat menjadi ibu dengan selamatnya kelak. Amin ~~
zie
June 18, 2012 at 4:49 pm
tehniah
chentalove
June 18, 2012 at 2:29 pm
tahniah rebecca…jga kshtan diri n kndungan…
Aku kesah
June 18, 2012 at 2:27 pm
tahniah la becca..jaga kandungan tu baik2..
iyeke?
June 18, 2012 at 2:10 pm
Baguslah dah besar baru bagitahu orang..bukan masa sesetengah tu 4 minggu je terus nak bagitahu..apapun jaga elok ye kak Becca..
Kazura
June 18, 2012 at 2:07 pm
Buang la perkataan ‘Islam’ tu. tu je nak cakap sejak dari dulu lagi kau muncul di persada seni Malaysia ni.
kazura tahi
June 18, 2012 at 2:14 pm
kau siapa nak suruh dia buang perkataan islam?
Anonymous
June 18, 2012 at 2:28 pm
Memula tengok nama ko ‘kazura tahi’.uish….nape buruk beno.tp bila tgk nama yg kat atas tu…ermmm,patut laaa….
tahikah perbuatan Neelofa berlakon dalam filem Azura?
June 18, 2012 at 4:06 pm
nama ko kazura macam filem Neelofa. tidakkah tahi?
SSSSSS
June 18, 2012 at 5:16 pm
HAHAHAHAHHA…LAWAK JE ….
Maria
June 19, 2012 at 7:55 pm
Ntah ko ni ‘ kazura’ very the tahi!!!
Mek yah
June 18, 2012 at 2:23 pm
jgn buang benda yg baik.tp cuba jadi lebih baik.
aq
June 18, 2012 at 7:30 pm
kaw asal nak suwo dea buang pkataan islam tu…
prangai kaw da ckp elok ke?
Pembenci perkataan suwo, dea, law, pown, powndarn, perempAun dan sebagainya. Tolonglah. Kamus Dewan Edisi ketiga dah murah sekarang.
June 18, 2012 at 10:22 pm
Apa suwo-suwo? Kalau cikgu bagi gred D Bahasa Melayu baru kau tahu.
Babika Nur kapir
June 19, 2012 at 8:42 am
abis tu ko nak nama dia kapir ke? bagus la ada orang macam ko.