(TAHNIAH)Rebecca Nur Islam Kini Hamil 5 Bulan

Hiburan

(TAHNIAH)Rebecca Nur Islam Kini Hamil 5 Bulan

Selepas gugur pada kehamilan pertamanya, Rebecca Nur Islam kini telah hamil untuk kali kedua. Kehamilan Rebecca sudah pun mencecah 5 bulan. Kalau ikut kata orang ramai, kira sudah lepas fasa bahaya trimester pertama di mana keguguran sering terjadi ketika itu. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Rebecca atas berita gembira ini.

rebecca nur islam hamil 5 bulan

Advertisement

Kata Rebecca kepada portal Murai:-

Alhamdulilah, saya rasa bersyukur sangat kerana Tuhan memberikan saya rezeki untuk hamil sekian kalinya. Perasaan gembira itu sukar untuk digambarkan dan kali ini saya banyak berdoa semoga kandungan saya ini selamat sentiasa. Saya sengaja merahsiakan kandungan ini walaupun ramai pihak bertanyakan kepada saya. Tetapi baru kini saya berani untuk bercerita kerana tak mahu terlalu teruja seperti kandungan saya sebelum ini yang akhirnya tidak menjadi

Semoga kandungan Rebecca akan sihat-sihat sentiasa sehingga tiba hari kelahiran nanti. Sila jangan lakukan kerja berat dan kalau nak buat apa-apa pun, sentiasa dahulukan anak dalam kandungan terlebih dahulu. All the best dan Abang Nara doakan Rebecca dapat menjadi ibu dengan selamatnya kelak. Amin ~~

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

53 Comments

  1. zie

    June 18, 2012 at 4:49 pm

    tehniah

  2. chentalove

    June 18, 2012 at 2:29 pm

    tahniah rebecca…jga kshtan diri n kndungan…

  3. Aku kesah

    June 18, 2012 at 2:27 pm

    tahniah la becca..jaga kandungan tu baik2..

  4. iyeke?

    June 18, 2012 at 2:10 pm

    Baguslah dah besar baru bagitahu orang..bukan masa sesetengah tu 4 minggu je terus nak bagitahu..apapun jaga elok ye kak Becca..

  5. Kazura

    June 18, 2012 at 2:07 pm

    Buang la perkataan ‘Islam’ tu. tu je nak cakap sejak dari dulu lagi kau muncul di persada seni Malaysia ni.

    • kazura tahi

      June 18, 2012 at 2:14 pm

      kau siapa nak suruh dia buang perkataan islam?

    • Anonymous

      June 18, 2012 at 2:28 pm

      Memula tengok nama ko ‘kazura tahi’.uish….nape buruk beno.tp bila tgk nama yg kat atas tu…ermmm,patut laaa….

    • nama ko kazura macam filem Neelofa. tidakkah tahi?

    • SSSSSS

      June 18, 2012 at 5:16 pm

      HAHAHAHAHHA…LAWAK JE ….

    • Maria

      June 19, 2012 at 7:55 pm

      Ntah ko ni ‘ kazura’ very the tahi!!!

    • Mek yah

      June 18, 2012 at 2:23 pm

      jgn buang benda yg baik.tp cuba jadi lebih baik.

    • aq

      June 18, 2012 at 7:30 pm

      kaw asal nak suwo dea buang pkataan islam tu…
      prangai kaw da ckp elok ke?

    • Apa suwo-suwo? Kalau cikgu bagi gred D Bahasa Melayu baru kau tahu.

    • Babika Nur kapir

      June 19, 2012 at 8:42 am

      abis tu ko nak nama dia kapir ke? bagus la ada orang macam ko.

Loading...