(TAHNIAH)Rebecca Nur Islam Kini Hamil 5 Bulan

Hiburan

(TAHNIAH)Rebecca Nur Islam Kini Hamil 5 Bulan

Selepas gugur pada kehamilan pertamanya, Rebecca Nur Islam kini telah hamil untuk kali kedua. Kehamilan Rebecca sudah pun mencecah 5 bulan. Kalau ikut kata orang ramai, kira sudah lepas fasa bahaya trimester pertama di mana keguguran sering terjadi ketika itu. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Rebecca atas berita gembira ini.

rebecca nur islam hamil 5 bulan

Advertisement

Kata Rebecca kepada portal Murai:-

Alhamdulilah, saya rasa bersyukur sangat kerana Tuhan memberikan saya rezeki untuk hamil sekian kalinya. Perasaan gembira itu sukar untuk digambarkan dan kali ini saya banyak berdoa semoga kandungan saya ini selamat sentiasa. Saya sengaja merahsiakan kandungan ini walaupun ramai pihak bertanyakan kepada saya. Tetapi baru kini saya berani untuk bercerita kerana tak mahu terlalu teruja seperti kandungan saya sebelum ini yang akhirnya tidak menjadi

Semoga kandungan Rebecca akan sihat-sihat sentiasa sehingga tiba hari kelahiran nanti. Sila jangan lakukan kerja berat dan kalau nak buat apa-apa pun, sentiasa dahulukan anak dalam kandungan terlebih dahulu. All the best dan Abang Nara doakan Rebecca dapat menjadi ibu dengan selamatnya kelak. Amin ~~

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

53 Comments

  1. Nichollez

    June 18, 2012 at 1:58 pm

    Congratulation :)

  2. farah

    June 18, 2012 at 1:52 pm

    xperlu kot tunjuk perut cmtuh…~~huk2

  3. farah

    June 18, 2012 at 1:50 pm

    uitss…perlu ke tunjuk perut camtuh??…~~

    • Anonymous

      June 18, 2012 at 1:56 pm

      perlu, nape ko jeles? ko ade?

    • mak temah sebelah rumah

      June 18, 2012 at 2:03 pm

      bangang anon atas ni…nampak sangat nama je gi sekolah tapi mcm xsekolah punya orang

    • farah

      June 18, 2012 at 2:08 pm

      maksud aku xperlu kot pakai baju ketat tjuk prot cmtuh…~~huk…aku xjeles pon…

    • farah

      June 18, 2012 at 2:10 pm

      aku xjeles pon…. ;) maksud aku xperlu kot pakai baju ketat tjuk prot cmtuh….xsesuwaiii n xmanis org tgk… ~~

    • Anonymous

      June 18, 2012 at 2:11 pm

      biar la die, die x kacau org. janji die ade, ko ade???

    • Anonymous

      June 18, 2012 at 2:15 pm

      farah line internet ko prob, asik komen 2kali je..

    • farah

      June 18, 2012 at 2:18 pm

      biarla kat aku nk ckp cmtuh, aku ade kaco ko?ade?

    • farah

      June 18, 2012 at 2:21 pm

      xpe, komen free..byk2 pon xpe…hahaha..~~

    • mana lah pembenci Rebbeca ni. mai la ucapkan tahniah sekali

    • Anonymous

      June 18, 2012 at 2:36 pm

      ok, janji ko xde ape yg die ade. ahaha..

    • RIMAS

      June 18, 2012 at 2:41 pm

      takpe kot.. asal tak nampak kulit cam bini ********! hahahaha..

    • farah

      June 18, 2012 at 3:22 pm

      anonymous, xpelah…janji ko bahagia…~~ haha
      rimas> mcm kulit bini spe?… ;-?

    • Anonymous

      June 18, 2012 at 4:30 pm

      rimas, aku tau ko nk ckp harith iskander kannnn.. erkk

    • hawa

      June 18, 2012 at 9:43 pm

      Si Anon ni asyik2 dgn ayat ‘ko ade’.. Tak ade modal lain ke?

    • Anonymous

      June 18, 2012 at 11:10 pm

      hawa, xde ayat lain, ko ade???

  4. Atan

    June 18, 2012 at 1:44 pm

    tahniah la becca ooiiiiii.. jaga kandungan yea.. jaga suami anda juga.. :)

  5. embok ketum

    June 18, 2012 at 1:41 pm

    Tahniah jugak!

    • Anonymous

      June 18, 2012 at 1:53 pm

      Dah 5 bulan baru umumkan.. Ok la tu.. Tahniah ye.. jgn mcm orang lain tu, baru 14 hari pregnant dah terus pung-pang pung-pang kat public..

    • gay mencari movie gay utk dijadikn model 7 hari

      June 18, 2012 at 2:10 pm

      dh2 ler ngata kt fasha senda tu, aper2 pun tahniah2 ler rebecca nur islam pregnant 5 bln….cantik nama rebecca nur islam :D

    • Neelufa Mohd Nor

      June 18, 2012 at 6:20 pm

      nama je islam..
      pakai seksi nak mampos..cam haremmm!

    • Babika Nur kapir

      June 18, 2012 at 9:27 pm

      gaud pasal nama lagi ke?

    • embok ketum

      June 19, 2012 at 1:04 am

      X guna nk cemburu pon. Bkn kita dpt pahala kalau cemburu. Aku pon on9 pakai bb jer kot..

    • katalah ko nak dia nama kapir kan?

    • PELIK???

      June 19, 2012 at 10:14 am

      x suke la dgn dia ni,pas tgk dia dgn nasha aziz meneguk minuman keras kat mandarin orential hotel kl sempena 150th chopard.aku yg served table dorg masa tu.baik bubuh nama nur kafir lg elok.memalukan betul

    • embok ketum

      June 18, 2012 at 2:06 pm

      Sapa lak yg tetiba dislike comment aku ni?

    • Sedeynyerrr Haku Nengok

      June 18, 2012 at 2:17 pm

      Orang yang jeles ngan kelajuan tenet ngko la cik embok ketum….

    • No Need

      June 18, 2012 at 5:17 pm

      cemburu sbb tenet ko pantas sgt!

    • tak perlu persoal dislike. this is internet.

    • FAHRIN AHMAD FULL

      June 18, 2012 at 6:25 pm

      hamil 5 bulan..?
      jadi 5 bulan lepas.. rebecca telah [email protected]#$%^&*(

    • pizza

      June 18, 2012 at 7:53 pm

      Meluat seyyy aku baca komen super childish mcm ni. Kot yer pun, ngape nye? Dah halal what??? Aktiviti tu dikira sbg ibadah.

    • Siti Nurhaliza tak mahu desak Yuna

      June 19, 2012 at 12:00 pm

      hi fahrin, ko bodo.

    • gelak guling

      June 18, 2012 at 10:48 pm

      kan lagi sdap mata memandang baju tu longgar sedikit…

Loading...