(TAHNIAH) Puteri Aishah Umum Bakal Tamatkan Zaman Bujang Bulan Ini

Hiburan

(TAHNIAH) Puteri Aishah Umum Bakal Tamatkan Zaman Bujang Bulan Ini

Pelakon jelita Puteri Aishah berkongsi khabar gembira mengenai dirinya bakal menamatkan zaman bujangnya bersama dengan seorang ahli perniagaan berusia 28 tahun, bulan ini.

Luna Maya
4 bulan lalu

Gambar 'Close Friends' Tersebar, Luna Maya Bakal Tamatkan Zaman Bujang?

Advertisement

Walau bagaimanapun, Puteri Aishah mengatakan dia belum bersedia untuk berkongsikan secara terperinci maklumat tentang majlis pernikahannya itu.

Dalam pada masa yang sama, pelakon drama Selafaz Cinta itu memberitahu bahawa dia serta pasangannya tidak mahu melakukan majlis secara kerana mahu kedua-dua belah pihak menghadiri majlis pernikahan mereka.

Advertisement

Tambahnya lagi, dia berniat untuk merahsiakan tarikh perkahwinan dan identiti suaminya terlebih dahulu, selebihnya bakal didedahkan pada hari bersejarah mereka nanti.

Saya sangat bersyukur kerana bakal suami menyokong karier seni saya selepas ini. Malah, kami berdua memang kuat bekerja dan tiada masalah mengenai perkara itu.

drama Kau CEO Aku

Semoga semuanya dipermudahkan buat Puteri Aishah dan bakal suami!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    November 9, 2021 at 12:25 am

    To sensasi…..di malaysia cash is KING.

  2. Yaya

    November 8, 2021 at 12:37 pm

    Dia ni penah kene gosip ngan dato wira naza tu kan.. ntah apa dah nama laki tu. In law marion caunter. Dgn that dude ke? Ke ngan sape

    • sensasi

      November 8, 2021 at 1:04 pm

      Yes correct he was alleged to abusing his ex wife yang singaporean tu tapi tak pernah datang mahkamah untuk settlekan masih tergantung, kesian anak2 dia kene abaikan dan ada leaked blue film on a couch. last time i check he was dating luna maya sekarang dah tak tau dah

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...