(TAHNIAH) Pelakon Raja Ilya Sudah Dilamar Cinta Hati

Hiburan

(TAHNIAH) Pelakon Raja Ilya Sudah Dilamar Cinta Hati

Pernah memberitahu beliau mempunyai perancangan untuk berkahwin dengan seorang lelaki dari Australia, pelakon Raja Ilya membuktikan kata-katanya itu bukanlah sekadar angan-angan semata apabila beliau akhirnya dilamar cinta hatinya beberapa hari lalu.

Advertisement

Memuat naik foto sebentuk cincin yang sangat cantik disarungkan di jari manisnya, Raja Ilya memberitahu kini beliau sudah bertunang dengan jejaka yang dikenali sebagai TWG. Beliau juga sempat bercerita tentang saat romantis ketika beliau dilamar.

Ia adalah kejutan lamaran daripada TWG dan keluarga. Mereka merancang semuanya bersama teman baik saya di mana kami pergi ke Pulau Langkawi untuk suatu acara. Di pulau itu, teman baik saya mengajak makan malam di sebuah restoran. Saya hanya mengikut. Tanpa diduga, TWG muncul sambil diiringi lagu romantik yang dimainkan band di restoran terbabit.

Dia melutut di depan saya dan melamar. Semua ini berlaku tiga hari lalu. Bayangkan, dia buat semua itu di depan orang ramai dan keluarga. Terasa bagai menjalani penggambaran drama pula. Sungguh tak disangka tetapi saya amat gembira.

Buat masa ini beliau dan tunang masih belum menetapkan tarikh tertentu untuk majlis bahagia mereka, tetapi Raja Ilya merancang untuk berkahwin pada tahun hadapan.

Tahniah kami ucapkan kepada Raja Ilya dan pasangan. Semoga segala perancangan mereka untuk mendirikan rumah tangga berjalan dengan lancar.

Sumber Berita : BH ONLINE

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    November 2, 2018 at 1:50 pm

    okay…….. tahniah

  2. ilya si raya keling

    November 2, 2018 at 1:24 pm

    aku rase yg lamar si keling ilya ni mesti mamak keling pariah yg koje kat ladang anggur australia nih..sama2 keling

    • ilya si raja keling

      November 2, 2018 at 1:25 pm

      *ilya si raja keling

    • kenapa

      November 2, 2018 at 2:39 pm

      keling2 pun sejuta kali cun pada ko

    • kenapa bebal sangat?

      November 2, 2018 at 2:42 pm

      nenek ko muka mcm monyet!

    • Anon

      November 4, 2018 at 6:43 pm

      Busuk nya hati hina keturunan orang. Jeles la tu…sebab ko hidung penyek

  3. faraj

    November 2, 2018 at 1:09 pm

    “Ni Taraf Rani Kulop @ Mamat Kete tayar terkankang.”

  4. bedah

    November 2, 2018 at 11:57 am

    ntah2 hans isac

    • Anonymous

      November 2, 2018 at 12:00 pm

      penah nmpk sipi2, ada jmbg, mana mungkin Hans. Hans dgn Lopak

    • Anonymous

      November 3, 2018 at 6:19 am

      neelofa pun dah someone laa.. tapi bukan hans ni. lofa-hans setakat kawan baik je..

    • Alanice

      November 3, 2018 at 10:27 am

      Elok la lopak ade someone, klau x meroyan

  5. wekkkkkkk

    November 2, 2018 at 11:57 am

    Jejaka dri Australia, tidak dinyatakan omputeh ke apa, maka wekk fikir..foreigner yg kerja di kebun buah/sayuran.Bila penguatkuasa dtg, terjunlah beliau ke laut.

    • Anonymous

      November 2, 2018 at 2:59 pm

      ilya..kena byk pakai losyen tangan.
      kulit tu kering sgt. nanti masa majlis sarung cincin tak cun la gambar.

    • Anonymous

      November 2, 2018 at 3:04 pm

      tgn org berusia mmg mcm tu lah…

    • viro

      November 2, 2018 at 3:29 pm

      Dengan ketiak pun kne makan pil yg king coco amek tu..

    • faraj

      November 2, 2018 at 10:30 pm

      termalu la tu. konon nk berlakon di hollywood….last2…propa je ko ni nok nok.

    • Anonymous

      November 2, 2018 at 7:25 pm

      tangan fazura pun macam tu.. oppsss

    • Fisha Sunda

      November 4, 2018 at 7:17 pm

      Mmg hensem wei. Ce tgk kt ig missabbeyonce. Rawrrr

Loading...