(TAHNIAH) Norman Hakim Dan Memey Suhaiza Timang Cahaya Mata Perempuan

Hiburan

(TAHNIAH) Norman Hakim Dan Memey Suhaiza Timang Cahaya Mata Perempuan

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Norman Hakim dan Memey Suhaiza yang baru sahaja menimang cahaya mata perempuan. Memey selamat melahirkan anak mereka yang ketiga itu sekitar jam 12.55 tengah hari tadi.

Berita gembira tersebut diumumkan oleh Norman sendiri dengan memuat naik foto beliau sedang mendukung anaknya di akaun Instagram beliau.

Advertisement

Marhaban Ya Baby Girl. Izinkan papa mencium bau-bauan syurga.

Semoga dengan kehadiran orang baharu ini, keluarga pasangan ini akan lebih bahagia, ceria dan dilimpahkan dengan rezeki yang lebih lagi. Nampaknya, tercapai juga hasrat Norman untuk memiliki anak yang ramai.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

16 Comments

  1. kak melah

    July 13, 2018 at 10:03 am

    lol..pasangan ni cam poyo nk tunjuk alim dan bagus..sume nk rakam..ko keep it for your self je lh klu bahagia pon takut org meluat aih…

  2. Anonymous

    July 13, 2018 at 8:40 am

    anak pompuan ye..berilah nasihat sedari bayi, supaya dgr kata2 ibubapa, jgn buat hal mcm bapa dn emak dn jgn sondol.

  3. Anonymous

    July 13, 2018 at 8:24 am

    anak perempuan ya, bersedia jak lah menerima macam nasib abby ye….. tapi abby untung meroyan pun kerarah agama bukan membunuh atau gila bertelanjang … lihat je anak2nya bagaimana dia didik…

  4. Anonymous

    July 12, 2018 at 5:15 pm

    Bersyukurlah ingat saja perbuatan emak bapa awak terhadap abby masa pantang ya bila besar . Pilih laki yg tidak kuat bercinta dgn.perempuan muda..berkhlawat lepas tu pura2 alim tapi sebaliknya….

    • intan

      July 12, 2018 at 6:06 pm

      apa kau merepek ni, manusia berubah ok , drg dah move on sila kau pun move on

    • Anonymous

      July 12, 2018 at 6:30 pm

      Baguslah tu untu?.mengingat kan norman dan memey perbuatan yg mereka buat boleh berlaku terhadap anak perempuan mereka juga… mereka akan rasa perasaan ibubapa dan keluarga abby dan abby juga….. org blh lomen ape je ini ruang gossip

    • greenfingers

      July 16, 2018 at 8:36 am

      Sedap bercakap, xmustahil bnda yg sama akan jadik pada ko or anak2 ko. Klu Allah nk uji, sekejap je. Abby pon dh move on, tp org luar yg sibuk jd batu api melaga-lagakan family besar diorg. Pathetic.

    • putehatieayue

      July 13, 2018 at 9:05 am

      Tak ada manusia yg sempurna.. tiap org ada kisah hitam masing2 dan rasanya tak perlulah kita membuka aib kisah lama mereka. Abby sendiri dah maafkan dan nampak bahagia dgn kehidupan sekarang. Kita tak ada di tempat mereka, mungkin norman sangat menyesal dengan kesilapan dia dulu. Jangan judge orang berpura2 alim, sebab dia berjaya didik isteri dan anak2 menjadi al hafiz dan hafizah.. Kita yg merasa diri ni sempurna tanpa kesalahan pun belum tentu boleh buat mcm tu. perbaiki diri kita sama-sama ye saudara saudari :)

    • Anonymous

      July 13, 2018 at 10:19 am

      Rasanya pengaruh Abby pada Norman & Memey untuk berubah dan didik anak sampai boleh jadi Hafiz.Bukan Norman Hakim ni.Tapi dia pulak nak dapat nama berbangga konon.Abby relax aje kat instagram takde nak show off sangat anak pergi Turkey jadi Hafiz

    • Anonymous

      July 13, 2018 at 10:15 am

      Betul aku pun kalau tengok Norman Hakim ni try hard sangat nak tunjuk dia la paling bahagia, alim dengan kata2 doa panjang kat social media. Geli geleman tengok video2 panjang dia gunakan anak2.Dengan memey peluk2 & kiss pipi.Takde pulak orang kutuk2

    • Anonymous

      July 15, 2018 at 12:48 pm

      Kan? Nampak try hard sangat! Alim konon, padahal following di ig bersepah je follow awek seksi, separuh bogel! Kalau ye pon fitness, motip follow awek tunjuk tetak bagai? Kata alim…

  5. Anonymous

    July 12, 2018 at 5:03 pm

    alhamdulillah

Loading...