Written by Bella | July 12th, 2018

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Norman Hakim dan Memey Suhaiza yang baru sahaja menimang cahaya mata perempuan. Memey selamat melahirkan anak mereka yang ketiga itu sekitar jam 12.55 tengah hari tadi.

Berita gembira tersebut diumumkan oleh Norman sendiri dengan memuat naik foto beliau sedang mendukung anaknya di akaun Instagram beliau.

Marhaban Ya Baby Girl. Izinkan papa mencium bau-bauan syurga.

Semoga dengan kehadiran orang baharu ini, keluarga pasangan ini akan lebih bahagia, ceria dan dilimpahkan dengan rezeki yang lebih lagi. Nampaknya, tercapai juga hasrat Norman untuk memiliki anak yang ramai.

16 responses to (TAHNIAH) Norman Hakim Dan Memey Suhaiza Timang Cahaya Mata Perempuan

  1. Anonymous says:

    alhamdulillah

    1

    0
  2. Anonymous says:

    Bersyukurlah ingat saja perbuatan emak bapa awak terhadap abby masa pantang ya bila besar . Pilih laki yg tidak kuat bercinta dgn.perempuan muda..berkhlawat lepas tu pura2 alim tapi sebaliknya….

    11

    10
    • intan says:

      apa kau merepek ni, manusia berubah ok , drg dah move on sila kau pun move on

      7

      5
      • Anonymous says:

        Baguslah tu untu?.mengingat kan norman dan memey perbuatan yg mereka buat boleh berlaku terhadap anak perempuan mereka juga… mereka akan rasa perasaan ibubapa dan keluarga abby dan abby juga….. org blh lomen ape je ini ruang gossip

        15

        3
        • greenfingers says:

          Sedap bercakap, xmustahil bnda yg sama akan jadik pada ko or anak2 ko. Klu Allah nk uji, sekejap je. Abby pon dh move on, tp org luar yg sibuk jd batu api melaga-lagakan family besar diorg. Pathetic.

          3

          0
    • putehatieayue says:

      Tak ada manusia yg sempurna.. tiap org ada kisah hitam masing2 dan rasanya tak perlulah kita membuka aib kisah lama mereka. Abby sendiri dah maafkan dan nampak bahagia dgn kehidupan sekarang. Kita tak ada di tempat mereka, mungkin norman sangat menyesal dengan kesilapan dia dulu. Jangan judge orang berpura2 alim, sebab dia berjaya didik isteri dan anak2 menjadi al hafiz dan hafizah.. Kita yg merasa diri ni sempurna tanpa kesalahan pun belum tentu boleh buat mcm tu. perbaiki diri kita sama-sama ye saudara saudari :)

      16

      0
      • Anonymous says:

        Rasanya pengaruh Abby pada Norman & Memey untuk berubah dan didik anak sampai boleh jadi Hafiz.Bukan Norman Hakim ni.Tapi dia pulak nak dapat nama berbangga konon.Abby relax aje kat instagram takde nak show off sangat anak pergi Turkey jadi Hafiz

        9

        0
    • Anonymous says:

      Betul aku pun kalau tengok Norman Hakim ni try hard sangat nak tunjuk dia la paling bahagia, alim dengan kata2 doa panjang kat social media. Geli geleman tengok video2 panjang dia gunakan anak2.Dengan memey peluk2 & kiss pipi.Takde pulak orang kutuk2

      9

      0
      • Anonymous says:

        Kan? Nampak try hard sangat! Alim konon, padahal following di ig bersepah je follow awek seksi, separuh bogel! Kalau ye pon fitness, motip follow awek tunjuk tetak bagai? Kata alim…

        0

        0
  3. Anonymous says:

    anak perempuan ya, bersedia jak lah menerima macam nasib abby ye….. tapi abby untung meroyan pun kerarah agama bukan membunuh atau gila bertelanjang … lihat je anak2nya bagaimana dia didik…

    10

    0
  4. Anonymous says:

    anak pompuan ye..berilah nasihat sedari bayi, supaya dgr kata2 ibubapa, jgn buat hal mcm bapa dn emak dn jgn sondol.

    4

    0
  5. kak melah says:

    lol..pasangan ni cam poyo nk tunjuk alim dan bagus..sume nk rakam..ko keep it for your self je lh klu bahagia pon takut org meluat aih…

    7

    0
  6. Anonymous says:

    sometimes i wonder..btol ke diorang (memey-norman-abby-suami abby) btol2 bahagia?

    4

    1
  7. Anonymous says:

    Bile nak leaked gambar dan video dia ni pulak eh? Hahaha

    1

    0
  8. PositiveThinker says:

    Tahniah norman n miemi …semoga Allah memberi rahmat keatas keluarga anda..amiin amiin yaRobba’alamin

    0

    0

Leave a Comment

Optional