December 9th, 2018

Nampaknya spekulasi yang mula didedahkan oleh pelakon Zarina Anjoulie nyata benar apabila Natasha Hudson sah bergelar isteri  kepada seorang usahawan daripada Kelantan, Nashriq Sekarnor hanya dengan sekali lafaz tepat jam 8.30 malam pada hari Jumaat lalu.

Majlis pernikahan itu berlangsung secara sederhana sahaja di Masjid Al -Sultan Ismail Petra, Kubang Kerian dan hanya dihadiri oleh ahli keluarga dan rakan terdekat pasangan itu.

Adik Natasha, pelakon Tania Hudson turut memuat naik beberapa foto sekitar majlis tersebut di Insta Stories beliau dengan ucapan tahniah buat kakaknya.

Ini adalah perkahwinan kali keempat buat Natasha. Terdahulu, beliau mengakui sudah bercerai dengan bekas suami, Carleed Khaza sekitar bulan September lalu. Baru-baru ini,  Natasha memberitahu beliau sudah memulakan hidup baharu di Kota Bharu, Kelantan.

Ada makna rupanya pindah tempat baharu.  Apa-apa pun tahniah kami ucapkan kepada Natasha dan semoga perkahwinan kali ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Sumber Berita : BH ONLINE


23 responses to “(TAHNIAH) Natasha Hudson Selamat Bernikah Dengan Usahawan Kacak Dari Kelantan”

  1. Aida Musa says:

    Right after habis edah terus nikah. Eveytime orang lain perlu bersangka baik dan fahami kau natashahudson. Tapi kau! Huh .. kesian exhusband kau. Dalam pernikahan bersama dia kau sudah atur pernikahan dengan kekasih. Orang lain juga perlu fahami kau, jangan judge kau. Tapi kau? .. 4 kali semua kes ada lelaki lain. Come on la. Learn to be good wife, stay with your husband in good & bad times, in health & sick (selagi dia tak bantai & aniaya kau). Semoga pernikahan kali ini berkekalan ke akhir hayat kau. And stop using religion for benefit!

    Kepada yang bakal hentam aku, ini jawapannya – tak kena dengan abang, adik lelaki, pakcik atau atuk korang, korang jangan cakap banyak, jangan nak main isu jodoh ajal maut dengan haku!

  2. Anonymous says:

    andartu2 janda2 yg putus cinta.. patut belajar ayat power dari dia ni cara2 nk dpt laki ‘gerenti ajak kawin’
    elok share tips ayat power.. bantu wanita lain yg masih single

Loading...