(TAHNIAH) Mia Ahmad Sahkan Sedang Hamil Kali Kedua

Hiburan

(TAHNIAH) Mia Ahmad Sahkan Sedang Hamil Kali Kedua

Impian pelakon Mia Ahmad dan suaminya Izham Tarmizi Roslan untuk bergelar ibu dan bapa bakal termakbul tidak lama lagi selepas Mia mengesahkan dirinya sedang hamil.

Advertisement

Berita gembira itu diumumkan oleh Mia sendiri menerusi akaun Instagramnya. Mia pada masa yang sama memohon maaf kepada beberapa pihak kerana tidak dapat menerima sebarang tawaran kerja buat masa ini untuk menjaga kandungannya itu.

Terdahulu, Mia pernah hamil tetapi mengalami keguguran ketika bercuti di London bersama suaminya hujung tahun lalu.  Mia bagaimanapun tidak berkongsi punca keguguran tersebut.

Ruangan komen di Instagram Mia dibanjiri dengan ucapan tahniah serta doa agar Mia dan bayi didalam kandungan diberikan kesihatan yang baik.

Tahniah kami ucapkan kepada Mia dan suami. Harapnya kehamilan kali kedua ini akan dipermudahkan. Jaga diri selalu dan jangan buat kerja yang berat-berat.



Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

21 Comments

  1. haihh

    March 14, 2018 at 9:06 am

    gigih nk tuleh omputeh..agak kalau kt insta wajib tuleh omputeh ko. berterabur..mcm google translate..tpi tak pe at least u try. tuleh jer la bahasa melayu..retis2..tu semua mengundang kecaman..

  2. Anonymous

    March 14, 2018 at 8:18 am

    Syabas..Jaga diri baik2 ye..
    English leh fhm sudahla… tipikal *****

  3. Anonymous

    March 14, 2018 at 8:15 am

    im here there of would like to? apa maksud ni??

    • haihh

      March 14, 2018 at 3:17 pm

      agaknye la..maksudnya…saya disini ingin memohon maaf..agaknye laaaa..

    • oh my english

      March 14, 2018 at 3:42 pm

      terus i would like to apologize je..yang berlingkau2 kenapa mia oii

    • haihh

      March 15, 2018 at 10:02 am

      tu la pasal…haihhhh..

  4. Anonymous

    March 14, 2018 at 2:52 am

    RIP english

  5. Anonymous

    March 14, 2018 at 1:13 am

    Erm mia o mia,english berterabur.. better tulis bahasa melayu je

    • Hiasy

      March 14, 2018 at 6:14 am

      Klu mcm tu tlg buat correction on her statement..rewrite and correct it..pls

Loading...