Written by Bella | December 4th, 2017

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan bahagia, Norman Hakim dan Memey Suhaiza yang bakal menerima orang baru dalam keluarga mereka apabila Memey sah sedang hamil anak yang ketiga.

Berita gembira itu diumumkan oleh Norman sendiri menerusi akaun Instagramnya. Norman memuat naik foto kad dan video “suprise” daripada isteri tercinta tentang kehamilan tersebut.

(PART 1 of 2) Jeng..!Jenggg!!! . . Recap: Video PART 1 ni adalah video hari Jumaat dua hari lepas yg saya cakap akan buat 'pengumuman rasmi' hat yg no.5 tu👇🏻Video PART 2 yg akan reveal semuanya😬But siapa terror & betul buat 'caption' utk yg no.5 tu,saya mintak izin pinjam pakai utk video PART 2 nanti ok!✌🏻 . . 1 Disember 2017; Hari yang serba indah,Maha Besar nikmat Allah s.w.t.Antara peristiwa yg dijangka & yg tak dijangka hari ni; . . 1. Jumaat penghulu segala hari 2. Maulidur Rasul 3. Birthday mama @abby_abadi112 4. Dapat surat rasmi dari Angkara,Turki.Dgn izin Allah confirmed abg @danishhakim_243 ke Turki bulan Januari 2018 5. ??? (in shaa Allah saya akan buat pengumuman rasmi dalam masa yg sangat dekat ni.Yang ni mmg tak dijangka.Tunggu ye✌🏻)

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

Kami mendoakan agar Memey dan kandungan sentiasa diberikan kesihatan yang baik sehingga proses bersalin nanti. Tahniah sekali lagi!

34 responses to (TAHNIAH) Memey Suhaiza Sah Hamil Anak Ketiga

  1. Polis bukit aman says:

    Tahniah memey !!
    Semoga kehamilan kali ni membawa berkat & semakin mbesar kluarga bhgia..
    Pssst bella ptut update psl kes viral ramona zam2 alakazam pkai heels bgaduh ngn makcik bwg kahkahkah kelakar tgk ragam org rmai

    5

    0
    • Anonymous says:

      izreen patut ikut jejak memey. duduk rumah dan buat anak.

      15

      0
      • Anonymous says:

        lepas tu..bersara terus.

        2

        0
      • minah jambu say NO to drugs says:

        artis kalau dh berlaki n dh tak berlakon ape yg dorang boleh buat lagi …. buat anak aje lah yg dorang boleh…asek asek buat anakkk aje mana ada hepening…! asek jaga anak aje siang malam pagi petang..mana ada live…

        0

        3
        • rara says:

          Ganti perkataan ‘artis’ dgn ‘org yg bukan artis’. Pastu ganti ‘berlakon’ dgn ‘bekerja’. Kan sama je semua org…

          2

          0
        • Anonymous says:

          ank tu kan rezeki, ko igt dia bersara berlakon dia xde sumber pendapatan lain ke?? mcm2 cara Allah bagi rezeki. ko ni mmg manusia busuk hati. bila ada artis yg dh kawen sebok tnya bila nk dpt ank, bila org tu dah ada byk ank sebok kata xde kerja lain asyik buat ank. mohon laa jdi melayu yg bertamadun sikit.

          6

          0
      • Anonymous says:

        kisah hasil memukie ni x payah lah update kat sini…. geli. typical malay suka share benda dalam kain, kisah hasil pencapaian artis jarang pulak nak update..

        9

        1
        • Anonymous says:

          dia share yg dia pregnant.. bukan dia share pasal apa yg dia buat dgn laki dia.. dia share kegembiraan dia.. ko jeles? sbb ko tak prgnant? atau ko belum berlaki / berbini lagi? keturunan sajat ke ko ni?

          6

          2
        • minah jambu say NO to drugs says:

          jadi bini ni kena la kontrol sikit jangan asek nak beranakkkkkkkkkkkk aje…memang la itu rezeki tapi agak2 la ..bukan nak tolak rezeki tapi kontrol faham tak kontrol…!

          1

          3
  2. Cleopatra says:

    To be honest dulu agak kureng sikit dengan Memey ni but sekarang sejuk je tengok keluarga ni, abby pun dah redha dengan segala ketentuan yg berlaku ke atas diri dia..betul la org kata memaafkan memang tidak akan mengubah masa lalu tetapi pasti mempermudahkan masa hadapan and congratulations on your pregnancy

    31

    0
    • Anonymous says:

      Memey turns up to be a good wife & mom

      1

      0
    • greenfingers says:

      Klu Abby xberalah benda ni xkan jadi. Perasan tak lps je Abby berbaik ngan Memey n Norman, Memey terus ubah penampilan dia,dr bertudung ke bertudung. Abby jugak yg ajar anak2 dia utk tak benci ayah kandung diorg, berbeza dgn apa yg Rita ajar anak2 dia. Blh nmpk kan beza tu, sb tu Rita n Zarima mmg susah nk berbaik.

      4

      0
  3. melati says:

    Retis2 semua dh beranak pinak …Neelofa jugak yg takder org nk, kena mandi Bunga tahi Ayam Neelofa ni….hmmmm

    2

    7
    • anggun says:

      perlu ker hina dia???

      10

      0
      • James says:

        Lopak susah sebab dulu sama Hans. Org geli lah..bukan sebab kaya atau majalah Forbes Asia. Bini no2 okay lah kotttt…

        1

        0
    • Anonymous says:

      hellooo lofa bukan mcm kau,laki muka jamban dan gaji cukop makan pon kau rembat je asal kawin. muka hodoh an.

      baik lambat kawin dr kawin cepat2 dpt laki haprakkk.

      lofa tu sekali petik berduyunn nak.muka lawa,bijak,kaya,kulit putih,

      berbeza dgn ko kahkah

      opkos la kena cari yg terbaik sebab lofa pon bukan calang2 oranggg

      0

      8
      • Anonymous says:

        ….tapi kalau tak kureng adab pun tak guna
        jangan suka sangat menyombong, pandang orang sebelah mata
        air muka tu kena bagi sweet sikit…

        10

        0
      • elinaa says:

        Habis,kulit hitam tak lawa ke?bijak kaya tu aku boleh terima lagi,pasal kulit ni aku pantang.Spesis mcm kau ni la ajar anak2 dari kecik putih tu lawa ,kena makan quputih

        1

        0
  4. Ya allah…gembiranya tengok family norman skg…semoga sentiasa diberkati dan dirahmati Allah….aamiinn….

    7

    0
  5. Anonymous says:

    Entahlah mcmmana lawa pun memey dan norman masih ingat lagi kisah abby masa dlm pantang tu…. harap anak mereka tidak dpt balasan yg sama

    33

    2
    • Anonymous says:

      Kesian ko kan…
      Org tu seme dah ada hidup masing2.
      Bahagia lagi, ko je stuck xleh move on.
      Lagi sendu, kalo ko xde kena mengena pun ngan org2 yg terlibat.
      Get a life la weihhhhhh

      0

      10
    • Anonymous says:

      Semoga segala dosa2 lama kita pun x berbalik ke kita semula.

      3

      0
    • Anonymous says:

      itu kisah lama… yg berlalu tak yah diungkit, dia org pun tak berdendam, sebaliknya dah berbaik2, eloklah tu

      0

      0
      • Anonymous says:

        Terpaksa sebab guilty.. terutama si norman bayangkan istéi berpantang laki dengan perempuan lain nasib x meroyan mcm anzalna nasir

        1

        0
  6. tijah says:

    over la..buka anak 1st. pelakon la katakannnn….

    27

    0
    • Anonymous says:

      bab tu ok lagi, sape tak happy tau wife preg lagi
      ni yang aku bengang tengok norman menari2 tu tatahan…buat2 sangat!

      6

      0
  7. Anonymous says:

    See…dulu dikatakan perampas. Korang kutuk2 memey n normiang kata korang. Tapi Allah is the best planner. They are brave people. Berubah untuk kehidupan yang lebih harmoni, lebih bahagia. Sbb itu talak itu dibenarkan dlm Islam.

    0

    8
  8. Anonymous says:

    X minat..

    12

    0
  9. Sisturnina says:

    Perampas suami org paling berjaya setakat ini.

    2

    0
  10. Anonymous says:

    Overactinggg…

    0

    0

Leave a Comment

Optional