June 28th, 2012

Akhirnya berita gembira yang ditunggu-tunggu oleh Memey Suhaiza dan Norman kini sudah pun tiba. Memey akan bergelar seorang ibu dan kini sedang hamil selama 6 minggu. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada pasangan pengantin ini. Pastinya mereka berdua sangat teruja sekarang.

memey suhaiza mengandung 6 minggu

Menerusi Media Hiburan, Memey memberitahu yang dia mengetahui tentang kehamilannya selepas menjalani ujian kit kehamilan di rumah. Kata Memey:-

Semalam, saya ada buat ujian kehamilan sendiri di rumah selepas balik dari lokasi penggambaran. Apabila melihat keputusan yang positif, saya masih tidak percaya, berdebar dan terus menangis. Selepas itu, abang Norman membawa saya ke klinik dan Alhamdulillah, doktor sahkan saya hamil enam minggu. Setakat ini saya tiada sebarang alahan, tapi sejak dua hari kebelakangan ini saya rasa mual dan suka makan asam dalam kuantiti yang banyak.

Abang Nara nasihatkan agar Memey kurangkan kerja dan banyak berehat terutamanya di trimester pertama ini. Semoga segalanya berjalan lancar buat Memey sehingga hari kelahiran nanti. Jutaan tahniah sekali lagi daripada Abang Nara kepada Memey dan Norman.


133 responses to “(TAHNIAH)Memey Suhaiza Hamil 6 Minggu”

  1. webblog says:

    Hi there! This article could not be written much better!
    Reading through this article reminds me of my previous roommate!
    He always kept preaching about this. I’ll forward this post to him. Fairly certain he’ll have a good read.
    Thanks for sharing!

  2. momok says:

    tahniah walopun xminat..smg dpt mnyelami hati abby sms ditinggalkan norman utk bsama kamu ketika sarat mengandung&segala sakit yg dia rasa..insafi diri..akui kesilapan &minta maaflah seikhlasnya…insyaallah sengketa pasti terhapus.

  3. Lagubestbest says:

    Pegnen dah? 9 bulan tue.. norman tahan ke tunggu sampai 9 bulan?

  4. anon7 says:

    its great that she is expecting tapi perlu ke jadi front news kat harian metro. wartawan ni pun berpada2lah nak agungkan artis. hari2 org yg baru kawin pregnant, its not a big deal. rasanya ada lagi berita yg ebih penting utk jadi front page news.

  5. peddap & menci says:

    boring la..mula2 kisah kawin,pastu pregnant pastu beranak ..pastu berpantang lak.. sampai bercucu cicit pun asik kisah sama jer.. kisah pencapaian dia jd artis xde ke..dpt peluang belakon kat hollywood ke , boliwood ker..jadi heroin pilem ke…langsung xde yg nak dibanggakan..

Loading...