(TAHNIAH) Mawar Rashid Bakal Bergelar Ibu, Hamil Dua Bulan

Hiburan

(TAHNIAH) Mawar Rashid Bakal Bergelar Ibu, Hamil Dua Bulan

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Mawar Rashid dan suaminya, Raf Yaakob yang bakal menimang cahaya mata pertama bersama tidak lama lagi. Berita gembira  itu dikongsikan oleh Mawar sendiri menerusi akaun Instagramnya.

Advertisement

Keluarga #MawaRaf akan bertambah tahun depan, Insyaa’Allah. Semoga dipermudahkan. Kita doa yang baik-baik ya? Amin Allah Humma Amin Ya Mujiba Sahilin #BabyRadenR.

Menerusi rancangan MeleTOP Selasa lalu, Mawar juga mengesahkan beliau kini sedang hamil dua bulan.  Rata-rata peminat juga turut merasa gembira dengan pengumuman tersebut. Selain mengucapkan tahniah kepada Mawar dan suami, mereka juga mendoakan kesejahteraan beliau.

Mawar dan Raf mendirikan rumah tangga pada 9 November 2017. Hasil perkahwinan sebelum ini Raf telah dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Raden Ahmad Rayyan, 7, dan Raden Seri Raysaa Chanela, 3.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

13 Comments

  1. Anyn

    August 2, 2018 at 3:08 pm

    Pasni ig penuh gambar perut membuncit la… Ig laki bini sama penuh soft porn.

  2. melati

    August 2, 2018 at 10:18 am

    sian , bekas2 PWTC tk boleh bangga dh….!!! yg faham jr tahu maksud saya..hmmmm

    • Anonymous

      August 2, 2018 at 11:40 am

      yupe saya faham… kwn lama masih setia keje sana

    • Anonymous

      August 2, 2018 at 1:10 pm

      weh ape die cite laa stakat nak bg hint xyah komen kt sini k

    • melati

      August 2, 2018 at 2:56 pm

      Anon August 2, 2018 at 1:10 pm..maksud saya yg ada kena mengena dgn kerajaan Dulu tak boleh Poyos dh..!!! ..hihihi

    • wekkkkkkk

      August 2, 2018 at 2:15 pm

      ckp jelah ‘UMNO dulu selalu bersosial di sana”..terus-terangkn baik.

  3. Anonymous

    August 2, 2018 at 10:18 am

    kalau anak lelaki..letak nama Taming Sari..sbb yg dh ada Raden bla..bla..bl
    :-).
    kalau pompuan: Cempaka Sari :-)

  4. Peminat Pulang

    August 2, 2018 at 10:09 am

    Just nak comment pegila tgk Movie Pulang.Lakonan Remy Ishak.terbaikkk.sokongla filem melayu tempatan kita.x byk da naskhah bagus mcm tu kt pawagam

    • damai

      August 2, 2018 at 10:30 am

      yea i heard sape yg dah tengok ckp very good

    • Anonymous

      August 2, 2018 at 12:06 pm

      semata nk tgk remy??? heroin pun dah flop.. tak hingin aku membazir pakej tiket tgk puteri aisah tu…
      susah nak tarik lah semata ada remy jer… pelakon lain dlm filem tu sume xde fanatic values… drama pun failed lagi takbuat penonton berkejar balik bukak tv…
      lain laaa kan kecuali lah kan… nama2 pelakon filem tu ade senarai pelakon Nur atau janganbencicintaku baru berbaloi nk byr.. diorg bwk watak feeling menjadi

    • Anonymous

      August 2, 2018 at 1:26 pm

      yes… harap remy jer susah lah skit…. pelakon2 lain dlm filem tu belum mampu jadi high rate trending… drama pun xde sambutan nak soh ajak g tgk filem… syg betul filem best tp pelakon2 flop… membazir

  5. damai

    August 2, 2018 at 10:02 am

    kat sini muka Raf dah habis2 mcm abg dia, Fadzly Yaakob

Loading...