March 12th, 2012

Jutaan tahniah diucapkan kepada Datuk Malek Noor akhirnya selamat bergelar suami kepada Pakar Pediatrik, Dr Wan Asma Wan Ismail dengan hanya sekali lafaz. Datuk Malek Noor hanya memberikan senashkah Al-Quran tanpa wang hantaran dan 5 dulang hantaran dibalas 9 oleh pengantin perempuan.
gambar nikah malek noor
Dr Wan Asma mempunyai tujuh orang anak berusia 11 hingga 30 tahun serta empat orang cucu dan sudah tiga tahun menjanda manakala Malek memiliki seorang anak angkat iaitu Nik Nuramalin Aisyah Nik Mahmud berusia 2 tahun.

gambar nikah malek noor

Datuk Malik Noor berharap agar perkahwinan yang pertama buat dirinya ini akan menjadi perkahwinan terakhir. Apa pun Abang Nara terharu mendengar kata-kata isteri Datuk Malik Noor yang tidak mahukan sebarang wang hantaran:-

Kami berdua bersetuju tiada wang hantaran kerana saya tidak perlukan semua itu. Saya akan pergi ke Kuala Lumpur untuk berjumpa suami setiap hujung minggu. Kalau suami ada masa, dia akan datang ke Kota Bharu pula.

gambar nikah malek noor

Jutaan tahniah sekali lagi kepada pengantin baru ini. Gambar dan info kredit Mstar.


55 responses to “(TAHNIAH)Malek Noor Kini Bergelar Suami Kepada Wan Asma Dengan Sekali Lafaz”

  1. Ni says:

    to: ADIBAH
    Ko buang la gambar muka ko tu.dah bapa ramai org sound tp ko tak phm jugak..lau asa cantik sgt sekali pon please la jgn market kt cini.menyampah kiteorg tgok.. eeee please la

    • kecoh siak says:

      kitorg kat sini suka ngan avatar default by email ni haaa. x suka la avatar2 ada muka. x geng :P wahahaha!

  2. Cucu Atuk says:

    Alhamdulillah… hadiah daripada Allah SWT kepada hambaNya yang bersujud dengan keinsafan dan berserah diri …

  3. Adibah says:

    tahniah datuk malek noor…
    semoga kekal bahagia ke akhir hayat ;)

  4. imani says:

    selamat pengantin baru datuk dan datin.. :)
    semoga ikatan kekal ke syurga..nak kata ke anak cucu dah ada anak cucu kan..
    so semoga kasih kekal ke syurga..aminn..

    abg nara..
    maaf lee..terlari tajuk sket..
    nape xletak gmbr oki setiana dewi dtg malaysia..
    bukan senang nk tgk artis seberang yang sgt istiqomah mcm dia..
    semoga dpt dicontohi bukan sj kita tp artis2 kita nie..

  5. Wong Jowo says:

    respek sama datuk malek noor… selamat pengantin baru buat datuk & dr…

Loading...