March 12th, 2012

Jutaan tahniah diucapkan kepada Datuk Malek Noor akhirnya selamat bergelar suami kepada Pakar Pediatrik, Dr Wan Asma Wan Ismail dengan hanya sekali lafaz. Datuk Malek Noor hanya memberikan senashkah Al-Quran tanpa wang hantaran dan 5 dulang hantaran dibalas 9 oleh pengantin perempuan.
gambar nikah malek noor
Dr Wan Asma mempunyai tujuh orang anak berusia 11 hingga 30 tahun serta empat orang cucu dan sudah tiga tahun menjanda manakala Malek memiliki seorang anak angkat iaitu Nik Nuramalin Aisyah Nik Mahmud berusia 2 tahun.

gambar nikah malek noor

Datuk Malik Noor berharap agar perkahwinan yang pertama buat dirinya ini akan menjadi perkahwinan terakhir. Apa pun Abang Nara terharu mendengar kata-kata isteri Datuk Malik Noor yang tidak mahukan sebarang wang hantaran:-

Kami berdua bersetuju tiada wang hantaran kerana saya tidak perlukan semua itu. Saya akan pergi ke Kuala Lumpur untuk berjumpa suami setiap hujung minggu. Kalau suami ada masa, dia akan datang ke Kota Bharu pula.

gambar nikah malek noor

Jutaan tahniah sekali lagi kepada pengantin baru ini. Gambar dan info kredit Mstar.


55 responses to “(TAHNIAH)Malek Noor Kini Bergelar Suami Kepada Wan Asma Dengan Sekali Lafaz”

 1. 579654 468426I real delighted to uncover this internet site on bing, just what I was seeking for : D also bookmarked . 922553

 2. peminat says:

  Jodoh pertemuan ketentuan dari Allah. Tahniah & moga kekal hingga ke akhir hayat serta menjadi contoh baik kepada pasangan muda.

 3. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

  malek nor ni kelakar orang nye harap dr asma hepy2 selalu lah yeeeeeee !!

 4. kak joya says:

  akak respect ngan malek noor ni…klau org lain nk yg muda dn cantik je…..tapi dia simple je org yg dipilih tatapi berilmu…tahniah dato…..semoga bahagia hingga akhir hayat….

 5. erin says:

  tahniahhhh!!

Loading...