(TAHNIAH)Liyana Jasmay Selamat Bertunang, Bakal Nikah Pada 24 Januari 2013

Hiburan

(TAHNIAH)Liyana Jasmay Selamat Bertunang, Bakal Nikah Pada 24 Januari 2013

Seorang demi seorang artis wanita Malaysia bakal menamatkan zaman gadis mereka. Selepas Lisa dan Scha, kini Liyana Jasmay sudah pun bergelar tunangan orang sebentar tadi. Majlis pertunangan antara Liyana Jasmay, 24 tahun dan Fathuddin Mazlan, 28 tahun telah pun berlangsung di rumah Liyana Jasmay di Kemensah Height, Kuala Lumpur.

gambar tunang liyana jasmay

Advertisement

Liyana Jasmay tampil anggun dalam baju rekaan Rizman Ruzaini yang dianggarkan bernilai RM10,000. Pihak lelaki menghantar 5 hantaran berupa set wangian Gucci Guilty, set telekung, sebentuk cincin, sirih junjung dan cupcake. Hantaran tersebut turut diiringi dengan hiasan tepak sirih sebagai tanda mengikut adat. Sementara itu pihak wanita membalas 7 hantaran berupa senaskah Al-Quran, set butang baju melayu, sebijik kek, sehelai kain samping, biskut, pewangi berjenama Dunhill dan cupcake. Pasangan sama cantik sama padan ini telah bersetuju untuk bernikah pada 24 Januari 2013.

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Liyana Jasmay dan pasangan. Nantikan gambar-gambar sekitar majlis pertunangan mereka berdua sebentar lagi.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

94 Comments

  1. Anonymous

    March 31, 2012 at 11:03 am

    sian kat tunang dia

  2. lalalulu

    March 30, 2012 at 1:39 pm

    annoying je tiap kli tgk bn ni de avatar wane kelabu asap tu.. dhla ske komen kt dri sndri.. gile glemer ke hape..hahahah,,ada jugak org camni..iskh2..

  3. christina

    March 29, 2012 at 11:28 pm

    congratz liyana jasmay . . Smoga kekal selamanya

  4. Pingback: (TAHNIAH)Liyana Jasmay Selamat Bertunang, Bakal Nikah Pada 24 Januari 2013 | My Blog

  5. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    March 29, 2012 at 5:33 pm

    semoga bahgia yeeeeee…..ada tokoh uztaz tunang nye liyana ni hensem ! liyana pn cute ayu gitu……..hensem punye pasal liyana pn ok lahhhhhhhhh cuba kalau muka macmj muanas ingat si liyana ni suka !!!!! ape2 pn minah jambu suka yg hensem he he !!! n yg ada $$$$$$$$$$$$ …lov uuuuuuuu !!

Loading...