Written by Bella | November 2nd, 2017

Tahniah kami ucapkan kepada pereka fesyen terkenal, Jovian Mandagie yang kini sudah bergelar bapa. Isteri Jovian, Nina Ismail Sabri selamat melahirkan puteri sulung mereka semalam.

Jovian berkongsi berita gembira tersebut  dengan memuat naik foto jari anaknya di akaun Instagram  dan meluahkan rasa syukur atas kelahiran anak sulungya itu.

Alhamdulillah my beautiful wife has given birth to our little princess @mandagie_jr weighing 3.37kg today November the 1st, 2017. Syukur both mommy & baby are healthy and in good condition. Thank you for all your kind wishes & prayers throughout this beautiful journey.

Thank you sayang, no words can describe how thankful I am for what you have done today. You’re beyond wonderful. Love you.

Semoga dengan kehadiran orang baharu ini, kehidupan Jovian dan Nina akan lebih bahagia dan dilimpahi dengan kasih sayang. InshaAllah.

19 responses to (TAHNIAH) Jovian Mandagie Timang Cahaya Mata Perempuan

  1. minah jambu say NO to drugs says:

    lov u to…

    0

    0
    • Miss Unibes says:

      Ni baru betul punya wajah lepas bersalin. Ada org tu kan lepas bersalin beberapa jam ambik foto siap cantik2. Dalam keadaan lemah pun masih nak nampak vogue. Vogue palahotak kau! Takutlah tu org lain nampak wajah sebenar dia. Oh mungkin dia minum 100plus. Tu pasal bertenaga lepas bersalin. Lol. Tahniah JM & isteri. Dafi dapat anak buah baru. Azhar Sulaiman pun. Eh betul ke isteri Azhar Sulaiman sepupu kepada JM? Tahpapelah.

      15

      0
      • aku says:

        aku rase beza org tu sbb dia bukan anak pertama. ibu2 yg pertama kali melahirkan memang mcam ni. letih xbermaya..
        tp bila second and so on, dah pandai control energy.
        aku bercakap berdasarkan pengalaman sendiri dan berdasarkan pemerhatian.
        kalau salah, jangan marah..
        salam jumaat

        7

        0
  2. Anonymous says:

    Tahniah nina dan suami..msti anak nnt bergaya hbis ni..

    4

    0
  3. faezatul says:

    comelnya anak mereka. semoga bahagia selalu

    3

    0
  4. Anonymous says:

    Tahniah !!!

    0

    0
  5. teruja says:

    suka pasangan ni sweet, humble dan bergaya… ini baru muka lepas bersalin… tahniah jovian & nina….

    5

    0
    • Anonymous says:

      Sweet dan bergaya tu ye. Humble? I dont think so.

      10

      1
      • lalalalala says:

        yes, they are really humble even kadang cerewet sikit, but that’s normal since they are from that kind of level, if you really know them, u know that they are really really nice.

        13

        0
  6. Anonymous says:

    alhamdulillah n tahinah to Dato Jovian n datin nina…

    1

    0
  7. Anonymous says:

    Congrats Dato’ and Datin

    1

    0
  8. Bagus says:

    Akhirnya bersalin juga. kalau tak asyik upload gambar si suami pegang perut bini je. Trend sekarang memang macam gitu ler. menyampah aku tengok. btw, Tahniah. muka baru lepas bersalin tu walaupun tak makeup but still nampak ok. tak macam sesetengah orang makeup 24 jam sebab nak upload gambar baru lepas bersalin. nampak sangat yang lain tu tak yakin dengan muka sendiri. buruk nau agaknya.

    3

    5
    • Anonymous says:

      takde benda baik nak comment,
      adalah lebih baik kau diam….

      cerita org bersalin pon kau boleh selit benda negative eh?
      merapu pasal org lain makeup 24 jam la ape la..
      org upload gambar suami pegang perut pon kau kecoh..

      tolong pegi minum clorox… hitam sangat da tu hati kau.

      6

      1
      • Antiorangbusukhati says:

        Entahnya. Hitam dan busuk betul hati. Dengki lihat kebahagiaan orang lain.. kenapa kau menyampah dia upload gambar laki dia? Sebab laki kau tak manjakan kau macam dia? Atau kau belum ada rezeki anak jadi lau dengki dengan orang lain? Lepastu yg kau terasa hina sangat diaorang makeup muka sendiri lepas deliver dah jadahnya? Muka diorang bukan muka kau. Hak masing masing la nak makeup ke nak apa ke,. Pelik dengan jenis manusia mcm kau ni..ada je tak betul nya.. gembiralah dengan kebahagiaan and rezeki orang lain inshaAllah hati kau tenang dan bahagia.. cuba buat..

        3

        0
      • antioranghatibusuk says:

        Entahnya. Hitam dan busuk betul hati. Dengki lihat kebahagiaan orang lain.. kenapa kau menyampah dia upload gambar laki dia? Sebab laki kau tak manjakan kau macam dia? Atau kau belum ada rezeki anak jadi lau dengki dengan orang lain? Lepastu yg kau terasa hina sangat diaorang makeup muka sendiri lepas deliver dah jadahnya? Muka diorang bukan muka kau. Hak masing masing la nak makeup ke nak apa ke,. Pelik dengan jenis manusia mcm kau ni..ada je tak betul nya.. gembiralah dengan kebahagiaan and rezeki orang lain inshaAllah hati kau tenang dan bahagia.. cuba buat..

        0

        0
      • Bagus says:

        aku pinjam nenek kau punya fon ke nak komen ni? tak kan? so suka hati aku. mesti kau sejenis suka upload gambar macam tu. sebab tu kau meroyan. kesian. jangan dah lepas beranak 5 suami dah tak larat nak pegang perut kau. dia pegang perut perempuan lain. kesiann.. btw gosip dah basi. malas aku nak scroll sebab nak baca kau punya komen. bye

        0

        0
  9. Anonymous says:

    hahaha

    0

    0
  10. Anonymous says:

    jovian mandagie ni gay and ade anak ikan, i know cause that anak ikan is my best friend haha

    1

    3

Leave a Comment

Optional