January 26th, 2018

Tahniah kami ucapkan kepada pelawak dan pengacara, Jihan Muse dan suami, Ungku Hariz yang kini sudah bergelar ibu dan bapa selepas Jihan selamat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 3.85 kilogram, secara pembedahan di DEMC Specialist Hospital Shah Alam kira-kira jam 10.15 malam semalam.

Bayi dan ibu berada dalam keadaan baik dan difahamkan Jihan akan berehat selama dua bulan untuk memberikan tumpuan kepada keluarganya. Berita gembira itu dikongsikan di akaun Instagram MeleTOP.

Sekali lagi kami ucapkan kepada pasangan KuJi dan semoga kehadiran orang baharu ini dapat mengeratkan lagi kasih sayang dan menambah kebahagiaan mereka sekeluarga. Jangan lupa untuk kongsikan gambar comel anak anda dengan peminat nanti.


116 responses to “(TAHNIAH) Jihan Muse Dan Ungku Hariz Timang Cahaya Mata Lelaki”

 1. anonymous says:

  perasan lawa hakikatnya ugly couple hua hua huaaa

 2. Noname says:

  Keluar dh ustazah bagi nasihat psl dosa2…mkcik halia bagi petua…cuti pantang yg x cukup2…nk beranak pn setengah mati dok argue operate x operate…sian jihan sakit belum hilang…sian baby x de dosa dh kena kecam…well tahniah jihan n ungku dpt baby comel dn semuanya selamat…Alhamdulilah..

 3. yg was-was says:

  wekkkkkkkkk takut bayang2 sendiri mcm sajat. mungkin si wekkkkkkkkkk juga mempunyai kerandut telor bukan clitoris?

 4. wekkkkkkk says:

  5.30pm..aku x ada..KORANG HAPPY KAN.
  3 HARI AKU MENGHILANG JAP..

  KORANG BERGULING-GULINGGGGGGG KAN.

  AKU NI LEMBUT HATI..BUKAN MCM KORANG.

 5. wekkkkkkk says:

  org yg berselindung di sebalik komen..mmg takut letak email sebenar…itulah tagline Anonymous logo hijau..takut kena hentammmmmm.

Loading...