Written by Bella | December 13th, 2017

Bakal melahirkan cahaya mata sulungnya tidak lama lagi, semalam pasangan Jihan Muse dan Ungku Hariz akhirnya mendedahkan jantina anak mereka. Jihan memberitahu beliau dan suami bakal menimang cahaya mata lelaki selepas menjalani imbasan ultrasound baru-baru ini dan disahkan oleh doktor peribadi mereka.

Kami sebenarnya mahukan kejutan. Ada beberapa kawan yang sebelum ini hamil mengetahui jantina bayi mereka tetapi apabila bersalin, jantinanya berbeza. Jadi, timbul rasa kecewa dan saya lebih mahu ia menjadi kejutan buat kami berdua.

Pada awalnya Jihan dijangka bersalin pada 6 Februari tahun depan, tetapi memandangkan bayi didalam kandungan agak besar, Jihan mungkin akan bersalin pada bulan depan.

Tahniah kami ucapkan kepada Jihan dan Ungku Hariz, harapnya segala proses bersalin nanti berjalan dengan lancar. Tak sabar rasanya hendak melihat #babyninja.

Sumber Berita : Harian Metro

Kredit Foto : Kakifoto & Aqoimran

7 responses to (TAHNIAH) Jihan Muse Bakal Timang Cahaya Mata Lelaki

  1. nok gebuzzz says:

    jihan ni ok xd la over sgt…bila dgn nabil jer mcm telepas ckp sikit,tgk dia pon dlm GV cover2 jugak…ape pon tahniah dan smga selamat hingga bersalin nnty.yg penting mintak maaf byk2 ngan tok ram ye..ngan semua org la supaya urusan dipermudahkan.

    4

    0
    • Anonymous says:

      dulu aku tgk laki die okay2 je.pas kawen ngan jihan,he seems like trying too hard untuk nampak klaka,which is so annoying.mase kt meletop,die tak abis2 wat memek muke.pastu time die wat surprise bg present kt jihan,padahal adiah tu untuk diri die sendiri.bleh nampak muke jihan bbetol frust time tu.

      11

      0
      • Khan says:

        PBNU lah katakan..haha…*pakcikbnu*

        2

        0
      • kuriz says:

        aku pon perasan si hariz ni.. ko dah kenapa melebih2 plak..”kite bahagiakan, kite bahagiakan” tak abis2..lepas tu buat muka buat gaya..dah macam ozlynn versi lelaki plak nak melawak jugak sb pasangan pelawak..

        ke ade bende yg aku terlepas pandang? hahaha

        7

        0
  2. Anonymous says:

    sebagai pengacara, Jihan ni aku kureng suka cos she is too loud. Suara melahang lahang bising. Satu geng dg K Engktu. Deme ni lebih sesuai jadi hos game show atau pengacara rancangan kanak kanak.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Klu ada program yang Jihan atau Nabil jadi hos. Aku tutup TV. Pelawak jadi pengacara ni terlalu bising cos nak mengacara dan melawak slapstick ….

    1

    0
  4. Insan kamilah says:

    Akak pun perasan yg suami jihan terlalu mencuba utk jd kelakar..but so sorry..x kelakar pun dik..its enough jihan sorang yg kelakar..pls be yourself..org lg hormat kt awak..dari melebih lebih..utk jihan..selamat bersalin n semoga Allah permudahkan semuanya

    1

    0