Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH) Jep Sepahtu Sahkan Sari Yanti Hamil

sari yanti

Susulan perkongsian Fasha Sandha yang secara tidak sengaja memberitahu Sari Yanti sedang berbadan dua, pelawak Jep Sepahtu akhirnya mengesahkan isterinya sedang hamil anak sulung mereka.

Advertisement

Jep berharap peminat dapat mendoakan yang baik-baik buat Sari Yanti dan semoga proses kehamilan dan besalin nanti dipermudahkan.

Benar, isteri saya sedang hamil. Doakan yang baik-baik ya, semoga urusan kami dipermudahkan. Kepada yang mendoakan, terima kasih banyak-banyak…Hanya Allah S.W.T yang membalasnya.

Tahniah kami ucapkan kepada Jep dan Sari Yanti. Pasti peminat mereka gembira dengan berita ini. InshaAllah segalanya akan dipermudahkan buat mereka berdua dan kami mendoakan agar ibu dan bayi didalam kandungan sentiasa sihat.

Sumber Berita : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. mak cute

    February 15, 2018 at 12:41 pm

    dorg ni laki bini bagus…pandai jep jaga bini…sejuk mata tgk sariyanti dah berhijab & tutup dada…x show off cam siti sarah tu..dengan bangga tayang body mentang2 selim & rambut karat tu…bajet beyonce & barbie doll katanya…hahaha

  2. Anonymous

    February 14, 2018 at 11:39 am

    FS buka cerita empunya badan masih belum cerita….. bagus FS kawin Norman Hakim sama gaya diaorg….. Amin…. FS kawin NH

  3. Shhh

    February 14, 2018 at 9:39 am

    sbnarnya smpi skrg aku masih tertanya-tanya kenapa anak2 Sari tk pernah bergambar dgn Jep…

    • damai

      February 14, 2018 at 10:59 am

      adalah sape cakap x ada, g IG sari, cuma x keraplah. itu pun nak jadi issue ker

    • anon

      February 14, 2018 at 11:06 am

      adalah ..ko je yg x tahu ..tapi tanya mcm serba tahu
      ko igt dia mcam suib n sarah tu ..memanjangg share ” KEBAHAGIAN ” di media sosial .

    • anon

      February 14, 2018 at 11:50 am

      ada…
      cuma mereka jenis tidak suka ” menayang ” sana sini dlm mendia sosia
      mcm suib n sarah tu ..memanjang share kebahagiannnn …
      tahniah jep kerana mendidik SY ….

    • Anonymous

      February 14, 2018 at 1:57 pm

      Ingat SY Salih Yacob hahaha…baca 2x

    • anon

      February 14, 2018 at 2:06 pm

      heheh ….kalau salih yacob dah jadi salah didik tu der …muahakakaka

    • Anonymous

      February 14, 2018 at 2:27 pm

      Shortform tpi blurr….
      Mesti yg komen tu x dgr Sinar FM, dn mesti org tu budak sekolh2 tgu SPM result…

    • Kiah propa

      February 15, 2018 at 2:28 pm

      Berani jep nak amik gambar nk post dkt IG dia. Mau kena mandrem sekali lagi dgn ex husband si yanti tu… Opssss!!!!

  4. ieda

    February 14, 2018 at 9:22 am

    tahniah jep dan sari yanti..semoga semuanya dipermudahkan,sihat ibu dan baby. jaga diri ya sari yanti. :-)

  5. Farhana

    February 14, 2018 at 9:13 am

    Tahniah abang Jep dan kak Sari…Baby 2018 is coming!!!!

Loading...
To Top