Written by Bella | February 14th, 2018

Susulan perkongsian Fasha Sandha yang secara tidak sengaja memberitahu Sari Yanti sedang berbadan dua, pelawak Jep Sepahtu akhirnya mengesahkan isterinya sedang hamil anak sulung mereka.

Jep berharap peminat dapat mendoakan yang baik-baik buat Sari Yanti dan semoga proses kehamilan dan besalin nanti dipermudahkan.

Benar, isteri saya sedang hamil. Doakan yang baik-baik ya, semoga urusan kami dipermudahkan. Kepada yang mendoakan, terima kasih banyak-banyak…Hanya Allah S.W.T yang membalasnya.

Tahniah kami ucapkan kepada Jep dan Sari Yanti. Pasti peminat mereka gembira dengan berita ini. InshaAllah segalanya akan dipermudahkan buat mereka berdua dan kami mendoakan agar ibu dan bayi didalam kandungan sentiasa sihat.

Sumber Berita : Astro Gempak

12 responses to (TAHNIAH) Jep Sepahtu Sahkan Sari Yanti Hamil

  1. Farhana says:

    Tahniah abang Jep dan kak Sari…Baby 2018 is coming!!!!

    3

    2
  2. ieda says:

    tahniah jep dan sari yanti..semoga semuanya dipermudahkan,sihat ibu dan baby. jaga diri ya sari yanti. :-)

    6

    1
  3. Shhh says:

    sbnarnya smpi skrg aku masih tertanya-tanya kenapa anak2 Sari tk pernah bergambar dgn Jep…

    18

    0
    • damai says:

      adalah sape cakap x ada, g IG sari, cuma x keraplah. itu pun nak jadi issue ker

      5

      1
    • anon says:

      adalah ..ko je yg x tahu ..tapi tanya mcm serba tahu
      ko igt dia mcam suib n sarah tu ..memanjangg share ” KEBAHAGIAN ” di media sosial .

      0

      0
    • anon says:

      ada…
      cuma mereka jenis tidak suka ” menayang ” sana sini dlm mendia sosia
      mcm suib n sarah tu ..memanjang share kebahagiannnn …
      tahniah jep kerana mendidik SY ….

      10

      1
    • Kiah propa says:

      Berani jep nak amik gambar nk post dkt IG dia. Mau kena mandrem sekali lagi dgn ex husband si yanti tu… Opssss!!!!

      0

      0
  4. Anonymous says:

    FS buka cerita empunya badan masih belum cerita….. bagus FS kawin Norman Hakim sama gaya diaorg….. Amin…. FS kawin NH

    1

    2
  5. mak cute says:

    dorg ni laki bini bagus…pandai jep jaga bini…sejuk mata tgk sariyanti dah berhijab & tutup dada…x show off cam siti sarah tu..dengan bangga tayang body mentang2 selim & rambut karat tu…bajet beyonce & barbie doll katanya…hahaha

    4

    1