Written by Bella | July 2nd, 2019

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Izreen Azminda dan suami, Ude Wahid yang baru sahaja menimang anak pertama mereka.

Izreen selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang diberi nama Aaron Ibrahim pada Sabtu lalu kira-kiara pukul 1.46 pagi.

Berkongsi berita gembira itu menerusi akaun Instagramnya semalam, Izreen meluahkan rasa syukur proses kelahiran berjalan dengan lancar.

Bagaimanapun, dia masih belum bersedia untuk membuka ruangan komen di laman sosial tesebut.

Izreen dan Ude mendirikan rumah tangga pada 8 Ogos 2017 dalam satu majlis tertutup.

Terdahulu, Izreen pernah berkahwin dengan jurukamera, Muhammad Riza pada 2012 dan berpisah pada  2014. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki Muhammad Adrian Umar.

Ude juga memiliki dua orang cahaya mata lelaki iaity Arish Muqri, dan Ariq Muqri, hasil perkahwinan pertama dengan Intan Liana Saleh.

21 responses to (TAHNIAH) Izreen Azminda & Ude Wahid Selamat Timang Anak Lelaki

  1. faraj says:

    Sian anak tu dpt Keluarga B40….hmmm pikiaq sendiri kalau tak faham B40

    3

    66
  2. puki masam says:

    boring..next?

    0

    52
  3. kelantit says:

    bahagia atas derita orang lain.. bagus jering..

    2

    92
    • enter your website says:

      ko salah kan je tuhan ko tu..sebab takdirkan dorg berkahwin..sebab skrip hidup ni kan tuhan yang tentukan

      58

      7
      • unknown says:

        kalau jadi penagih dadah pon salah Tuhan gak ke.. g study lagi

        4

        57
        • enter your website says:

          perkahwinan perkara baik.. penagih dadah perkara keji.. kan boleh beza. dah jom study sama-sama lg.. ko pun nampak mcm bodoh lg je aku tgk

          113

          0
        • unknown says:

          kl dh runtuh rumah tangga org baik gak ke

          5

          87
      • palat mu ah says:

        palui jua kau ani inda tau membezakan. ia atu meruntuhkan rumah tangga orang, pasal atu si ude bercerai sama si intan. kalau ia inda meruntuhkan rumahtangga urang dapat lagi diterima, ani apa? perampas!!

        1

        62
        • Anonymous says:

          @palat mu ah chill bah.. mun sudah durang sampai kawin atu dah kira jodoh la tu. Ehhh over kau ani

          0

          0
      • Anonymous says:

        Jadi perampas pun perjalanan hidup yg ko sendiri pilih. Selagi ada pilihan selagi itu jgn nak bralasan takdir dan salahkan tuhan bagai. Lainlah macam intan liana, dia tak mintak pun jadi instafamous tetiba dia jd famous. Masa jumpa ude ko boleh jer pilih back off sbb org tu dah kahwin, tapi kau nak mnggatal jugak. So…rasakan kena boikot. Membiak2 nmpknya babi ditahun babi.

        0

        0
      • Matahati says:

        Jadi perampas pun perjalanan hidup yg ko sendiri pilih. Selagi ada pilihan selagi itu jgn nak bralasan takdir dan salahkan tuhan bagai. Lainlah macam intan liana, dia tak mintak pun jadi instafamous tetiba dia jd famous. Masa jumpa ude ko boleh jer pilih back off sbb org tu dah kahwin, tapi kau nak mnggatal jugak. So…rasakan kena boikot. Membiak2 nmpknya babi ditahun babi.

        0

        0
      • boikot izreen says:

        adoiii la hidup nak salah kan takdir tuhan je….dh otak, hati , naluri yg tuhan bg tu utk ape????

        ada otak guna la utk fikir baik buruk tindak tanduk kita….guna otak pun ada cara…cara nye berfikir berlandas kan ajaran islam…bukan ikut nasfu…

        hati perasaan yg tuhan bg utk kita selami perasaan sesama manusia….dr situ akan terbit la rase bertimbang rasa, ehsan sesama manusia, rasa bersalah sbb aniaya kaum sendiri n 2 anak kecik yg x berdosa

        esk2 klu benda yg sama jd kt jering, jgn nk merempan lagak janda dianiaya…anak2 hilang kasih syg

        0

        2
  4. Anonymous says:

    BOIKOT tetap BOIKOT ye,,,
    nanti cari alasan tak berlakun sebab jaga anak kecil biar ude wahid cari perempuan baru yang cantik dan kaya
    Ude kan dayus pengecut lagi sanggup buang bini dan anak sebab lubang perempuan cantik yang ada pendapatan
    nanti anaknya pun ikut jejak ibubapa nya peruntuh masjid jaga2 ya

    1

    73
    • unknown says:

      anaknya x salah pon.. agak2 arr ko nih

      117

      1
    • Angelarina says:

      Astafghfirullah…tahulah marah tapi teruknya perkataan..sudahlah, doakan yang baik2 saja…mungkin Intan akan jumpa jodoh yang jauh lebih baik…doakan jelah yang baik2 untuk semua.

      58

      -1
  5. cik serunding says:

    aku tunggu je betina jering ni dah beranak…anak dia mmg tak salah & org tak kutuk anak tu…yg org kutuk mak nye si Jering Gatal…dgn si kude gatal..lepas ni boleh la duduk diam2 kt rumah, tak payah muncul dlm industri ni lagi..kang kau muncul balik dlm tv tak pasal2 anak kau pulak yg kena kutuk

    0

    56
  6. roy says:

    diam la perempuan. Mana PA kau dengan business partner india kau yang lari lepas jahanam kan hidup orang tu. nak buat business zatee hijab tapi planning busuk. for those who not aware, boikot everything that related to her and everything !

    3

    54
  7. puki masam says:

    gigih nya izreen dislike.. kesian.. takde job lah tu..

    5

    67
  8. Elliza Razak says:

    BETINA JALANG INI LAGI

    1

    54

Leave a Reply to boikot izreen - Cancel

Optional