Written by Bella | January 4th, 2019

Selepas lebih setahun mendirikan rumah tangga bersama suami tercinta, Ude Wahid, pelakon Izreen Azminda kini sudah berbadan dua.

Berita gembira itu diumumkan oleh Izreen menerusi akaun Instagramnya dengan memuat naik foto imbasan kandungannya dengan kapsyen bersyukur atas kurniaan tidak ternilai itu.

Sedang hamil tiga bulan, Izreen berharap beliau dapat menimang cahaya mata perempuan pula kali ini.

Alhamdulillah saya bersyukur dengan rezeki cahaya mata yang dikurniakan Allah. Kalau disoal saya mahukan anak perempuan, tetapi andai dikurniakan anak lelaki juga saya tidak kisah. Saya cuma harapkan kesihatan yang baik sepanjang tempoh kehamilan sehinggalah saat bersalin kelak yang dijangka sekitar Julai depan.

Izreen pernah mendirikan rumah tangga bersama pengarah, Muhammad Riza Baharuddin pada 2012 sebelum berpisah sekitar tahun 2014. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Muhammad Adrian Umar.

Kemudian beliau berkahwin secara senyap dengan pemuzik Ude Wahid pada 8 Ogos 2017.

Sumber Berita : Kosmo

66 responses to (TAHNIAH) Izreen Azminda Hamil 3 Bulan

  1. anak makcik joyah semprit says:

    yesssssssssssssssssss…chutttttt lam!!

    2

    0
  2. Anonymous says:

    subur jgk cepat preggy
    ctdk rampas laki org jgk…. tunggu 12thn baru dpt baby
    bole dah nyanyi lagu pipi merah jgk… biasa anak2 perampas ala2 pipi merah walaupun realiti pipi sawo matang

    7

    17
    • Anonymous says:

      kalau rmapas lki org, baguslah cepat dapat anak, kalau boleh kembar dan kembar lagi. Bila lki x ada, baru tahu …….

      5

      2
    • Anonymous says:

      Bkn die kawen dgn duda ke?

      0

      6
      • Anonymous says:

        masa dia kawen dgn ude, ude masih laki org..bukan duda..duda tu seakan2 nama Ude.

        7

        3
      • Anonymous says:

        ctdk kawin duda yg bersyarat.. soh dato K cerai bini 1st sbb reputation xnak madu
        dato K habis edah terus kawin ctdk.. sbb hormat 1st wife yg dh lahirkan 4ank lelaki..
        mane tau lepas kawin ctdk.. 1st wife t.zawyah kene halau dr banglo sendiri.. sbb ctdk nk duk situ

        2

        0
  3. anon says:

    lps anak dia sethn cerai la tu…kifarah tu berpusing kembali apa yg dia buat kat intan kena kat perampas ni balik…

    7

    4
    • Anonymous says:

      cerai mende… ctdk pun elok kekal cuci kaki tinggal banglo juta2 tu lepas halau 1st bini dato k… taktik perampas pandai2 laa bwk diri.. izreen tu lepas beranak berbaik laa dgn intan… mane lah tau kan

      11

      2
      • Anonymous says:

        ctdk bukan ke kawen dgn dato k masa dato k dah bercerai?
        dia perampas juga ke? ni pertanyaan ni ..baru taw ni.sebab selalunya cerita2 pasal ctdk ni,.yg murni2 je

        9

        1
        • Anonymous says:

          kawan laki org dlm diam….lpas tu..next

          4

          3
        • Anonymous says:

          Dato K terpaksa bercerai sbb ex tak rela bermadu! Siti yg penyebabnya..

          18

          0
        • Meera says:

          Astaga jgn la buat andaian. Dato siti tu baik orng nya. Dgn isteri first dato K pun berkawan. Sy tahu sbb sy berkwn dgn ahli kerluarga mereka. Tp nitizen suka ckp bukan2. Dato’ siti bukan perampas. Jgn dgr ckp orng. Nanti dpt dosa free

          3

          14
        • Anonymous says:

          Baik? Kalau ko baik, awal2 ko tahu tu laki orang ko tak layan la. Che Ta tu baik, laki org awal boh layan.. reject! Tu baru ikhlas hawau!

          35

          0
        • Anonymous says:

          ini skrg..tpi sebelum tu..

          5

          0
        • Anonymous says:

          4.06pm

          ini skrg, tpi sebelum tu..

          4

          0
        • Penjaga Kebun says:

          Sejujurnya aku lebih respeck si tu Elpirah Loy at least x sondol penyondol!

          6

          4
  4. Anonymous says:

    Kalau disoal, saya mau anak pompuan.

    tak ada org akan menyoal pun!!!!!!!!!!!!!!!!..sendiri kepohh

    6

    2
  5. Anonymous says:

    Yessss pelacur Malaysia dh mngdung… Pelacur pelacur pelacur izren pelacur ….

    3

    8
    • Anonymous says:

      Semoga kifarah kembali kepada kau..jgn meroyan klau keturunan kau dipanggil pelacur

      7

      2
    • Anonymous says:

      tak baik laa ko ni ckp perampas laki org pelacur…. ramai jer artis rampas laki org termasuk dato siti… rupa anak perampas si aafiyah tu… ade ig sendiri pulak tu.. dpt hadiah mcm2 post gmbr satu malaysia asek likes… kt malaysia ni anak perampas laaa paling byk dpt likes…

      9

      0
      • Stupidyou says:

        X yah nk ckp perampas sgtla.. bnda ni jd psal 2 pihak pun gatal n bodoh..
        Stkat prmpn je gedik gatal tp lki org tu x lyan, x jd jg..
        Sm gak kalo laki org tu mengtal, tp prmpn x lyn.. x jd jg..
        Biar deirg terima balasan msing2..

        6

        2
  6. heheee says:

    dah lepas 1st trimester…. dh bole g karoke nyanyi lagu pipi merah

    4

    0
  7. Salam Selamat says:

    Hidup mesti diteruskn, kesilapan mmg ada setiap org,bykkn berdoa izreen..yg penting jalin semula silaturrahim dgn intan n semua org..doakn intan dpt suami yg lbh baik dpd ude.

    9

    0
  8. Anonymous says:

    Org cina percaya tahun ini tahun pig. Maka lahir pada taon ini.

    Pig mmg sesuai sikap suka menyodol…..

    2

    2
  9. Anonymous says:

    Org cina percaya tahun ini tahun pig. Maka lahir pada taon ini.

    Pig mmg sesuai sikap suka menyondollllllllllllllllllllllll.

    0

    2
  10. Anon says:

    Tak payah show off lah. Kau tu dah la kebencian netizen. Kesian anak kau org doa yang bukan2. btw komen bila nak ON jering? Kuda tu dah membiak anak lama jgn diabaikan pulak.

    5

    0
  11. anon says:

    hahhaha…mak cam pig sondol kebun org…esok2 dpt anak pompuan ikut perangai jadi kaki sondol…

    3

    1
  12. N says:

    Tanda-tanda ude akan kawin lain sudah sampai……heh heh heh

    6

    1
  13. Anonymous says:

    1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, dan 2031. (tahun2 babi) bagi kepercayaan China.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    semoga dapat anak perempuan dapat laki macam bapanya buang yang lama ambil yang cantik… semoga nasib macam Intan ya baru emak bapanya tau macam mana rasa anak di permainkan……… dihari jumaat yang indah ini semoga Ude peroboh masjid dapat perempuan baru yang lebih cantik….. izreen kojol ada rakan baik .. anak peroboh masjid kojol gembira banyak laki atau bini berganti2 senang hati tok Aznam dan Tok Fadillah

    3

    1
  15. Anonymous says:

    doa baik2 sudah..setiap doa untuk org akan dpt jugak untuk kita..beringat laa

    2

    1
  16. Elliza Razak says:

    Izreen kahwin buat kali pertama, dia bukanlah SUNDALAN akan tetapi dia kahwin buat kali kedua (kali ini secara senyap) memang PEREMPUAN JALANG! MOHON HARAMKAN IZREEN DARI INDUSTRI INI! KALAU AWAK PENYANYI, SAYA AKAN HARAMKAN LAGU AWAK DARIPADA KE UDARA DI MANA-MANA SALURAN RADIO!

    4

    1
  17. HOMEWRECKER DETECTED!!

    3

    1
  18. PLEASE BAN THIS BITCH WOMAN ALWAYS!!

    3

    2
  19. Shempo Bawang says:

    Kangkang jangan tak kangkang sampai terkangkang kangkang buat anak. Bila time nafsu, darjat manusia turun kembali pada perlakuan binatang. Jadi bila time seks manusia dan binatang tak ada beza. Hanya yang mengetahui saja yg faham. Berbeza malaikat tinggi darjatnya tak bernafsu.

    0

    2
  20. Seksnempekted says:

    Aku kalau ngandung malu nak bgtahu kat orang. Sbb kalau orang yg bgtau dia ngandung kat aku, aku imagine dia gigih tertonggeng terkangkang buat seks dgn laki dia kat dapur, meja makan, RUANG TAMU, bilik air toilet, tepi dinding, belakang pintu, tepi pasu, dalam kete…. Aku jadi geli. Banyak bendalir bersepah.. Yucksssd!!

    1

    3
  21. yuyuyuyuyuyu says:

    bahagia atas penderitaan orang lain…kesian tgk anak2 yang tidak bersalah

    1

    0

Leave a Comment

Optional