Written by Bella | July 26th, 2018

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Puteri Sarah Liyana dan Syamsul Yusof yang bakal menimang cahaya mata kedua selepas Puteri Sarah kini disahkan hamil lima minggu. Puteri Sarah akui beliau dan suami memang merencana untuk mendapatkan lagi cahaya mata selepas anak sulung mereka, Syaikhul Islam dilahirkan pada 19 April 2017.

Alhamdulillah saya disahkan hamil kira-kira lima minggu. Saya memang merancang untuk mendapatkan cahaya mata dan sudah mencuba sejak anak pertama berusia 11 bulan lagi.

Doktor minta saya untuk cuba hamil lepas anak saya setahun tapi saya cakap dengan Syamsul saya sudah berusia 33 tahun dan kalau boleh mahu anak segera. Jadi saya terus sahaja mencuba dan tidak sangka rezeki itu datang pada masa kami dua-dua sedang sibuk.

Setakat ini Puteri Sarah belum lagi diuji dengan sebarang alahan seperti mabuk ataupun muntah-muntah tetapi doktor menasihatkannya untuk banyak berehat dan tidak melakukan kerja berat termasuk mendukung Syaikhul.

Alhamdulillah dan tahniah sekali lagi kami ucapkan kepada pasangan ini. Semoga ibu dan bayi didalam kandungan diberikan kesihatan yang baik sepanjang tempoh kehamilan. Lepas ini seronoklah Syaikhul kerana sudah ada teman bermain. Harapnya segalanya dipermudahkan nanti.

Sumber Berita : mStar Online

8 responses to (TAHNIAH) Isteri Syamsul Yusof, Puteri Sarah Liyana Hamil Anak Kedua

  1. brunes says:

    tahniah, suka sesangat dia ni naluri keibuan and low profile mwah mwah

    4

    0
  2. WickEd says:

    Happy family…bagus Puteri Sarah ni terus berubah nampak bahagia…Alhamdullilah mudah2an girl

    4

    0
  3. wekkkkkkk says:

    Dr ckp, lepas setahun baru boleh ada anak lagi, hai…Dr…penat tau Dr mkn pil perancang ni.
    Tak perlu mkn pil, layan mcm biasa je, ada, ada la, tak ada, tak ada la..
    Lagipun umur dh 33 kn. Kehidupan pun amat selesa.

    1

    0
  4. sape2 says:

    suka dengan pasangan ni………..low profile wlpun masing2 ada sejarah.
    terima seada nya……….Alhamdulillah dan semoga kekal ke Jannah dan dikurniakan anak2 yg bijak pandai berguna dunia akhirat. Aminnn…..

    5

    0
  5. anonymous says:

    Mungkin Puteri Sarah kategori yg lambat lekat lps kawin, tapi sekali dah lekat, non stop produksinya.

    1

    1
  6. Anonymous says:

    Suka couple ni……moga berbahagia dn berkekalan ke jannah…

    2

    0
  7. Saripah says:

    Mujurla shamsul xkawin dgn x dia diana danielle..ntah apo2 sejak kawin dgn si parit tu makin xberakhlak plak…org da tuo makin elok..

    0

    0

Leave a Comment

Optional