January 14th, 2019

Seperti yang dijangka ramai, gadis berusia 18 tahun, Haneesya Hanee berjaya meraih gelaran juara Dewi Remaja 2018/2019 disiarkan secara eksklusif pada malam semalam di Astro Ria.

Tampil berani serta penuh keyakinan, Hanee berjaya memikat hati ramai dan sekaligus menewaskan empat finalis lain iaitu Affie Rania, Anna Jobling, Tia Sarah dan Sherin Amiri.

Bersyukur dengan kemenangan tersebut, Hanee menerusi akaun Instagramnya mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang memberikan beliau peluang untuk menyertai Dewi Remaja dan juga kepada mereka yang tidak pernah henti memberikan sokongan serta kata-kata semangat kepada beliau selama ini.

Mahkota kemenangan  disampaikan oleh juara Dewi Remaja 2014/2015, Raysha Rizrose. Hanee telah berjaya membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM 10,000. Tahniah kami ucapkan dan semoga anda akan terus mewarnai dunia hiburan tempatan selepas ini.

Sumber Berita : Astro Awani

Kredit Foto : Instagram Media Hiburan


64 responses to “(TAHNIAH) Haneesya Hanee Juara Dewi Remaja 2018/2019”

  1. ARS says:

    aku yang dilahirkan memang asal asal putih ni pulak yang terasa korang duk condem perempuan kulit putih. kesian kat golongan cam kami ni oii. hampa duk carut benda pelik pelik pasal orang kulit putih. semua orang lawa tak kira putih ke hitam ke, tuhan dah ciptakan semua baik baik je. lagipun kecantikan xelok jugak nak di tayang tayang. btw semua org kena tau “beauty is in the eyes of beholder”

  2. kakikucinghitam says:

    pelik lah apsal korh kutuk dia menang… aku x tengok dewi ni sbb rumah xde astro. tp tengok kt ig dia clip yg paknil tanya soalan tu.. mmg dia jawab dgn yakin. so ok lah die menang…

    • ex-fans lofa says:

      then you have to watch from episode 1 then you will know her true colour. keje nak condemn orang je. mula2 ernisha, tia. lepas tu arena. macam kau perfect sangat. plus, asyik nak raih simpati orang dengan cerita sedih org kutuk skin kau, cite family kau susah bagai tapi tengok kat ig bukan main lagi life kau. mula2 aku mmg suka dengan dia sbb tengok cte cik reen encik ngokngek tu tapi bila tengok die dalam dewi remaja, nampak perangai dengki pastu fake gile sikit2 nak raih simpati. annoying.

  3. Snow White says:

    i kulit putih original xpakai pil pemutih qu putih ke whitening injection ke ape ke but i suke hanis ni cantik even kulit xputih tp dye cantik n manis sgt. xkisahla kulit putih ke hitam ke klu kau cantik kau cantiklah kan :) putih xsemestinye cantik n hitam pn xsemestinya lawa. ikut mata masing2 n cantik tu subjektif. yakin dgn diri sendiri k

  4. anonymous says:

    nex time tolong la tukar juri..hans yg muka soo creepy pervert,pak nil bapok tua org dah meluat tgok eeuuuww n last but not least si host sca sooo very failed

Loading...