Written by Bella | October 13th, 2019

Jutaan tahniah diucapkan kepada pasangan pelakon Hafreez Adam dan Zara Zya yang telah pun selamat bertunang semalam dalam sebuah majlis tertutup di Sungai Buloh, Selangor.

hafreez adam zara zya

Hafreez bekata mereka tidak berniat untuk menyembunyikan majlis tersebut tetapi diadakan secara tertutup atas permintaan keluarga.

Alhamdulillah, majlis pertunangan kami berlangsung jam 3 petang  dan selesai sekitar jam 6 petang. Mengikut perbincangan keluarga, kami bakal disatukan sebagai suami isteri pada Oktober, tahun depan. Oktober dipilih sempena bulan kelahiran Zara, tetapi ia mungkin dipercepatkan jika semua urusan berjalan lancar. Kalau boleh, kami tidak mahu melengahkan perkara baik.

hafreez adam zara zya bertunangzara zya bertunang

Jika diikutkan, kami sebenarnya tidak mahu bertunang, namun ia dibuat bagi menghormati permintaan keluarga, terutama saudara jauh yang mahu mengenali saya dan bakal isteri dengan lebih dekat.

Terdahulu, keluarga Hafreez datang merisik Zara pada 8 September lalu. Pasangan ini mula menjadi rapat dan bercinta pada 2017 ketika melakonkan drama bersiri Mona Lisa.

zara zya hafreez adam tunangSemoga dengan pertunangan ini hubungan mereka berdua akan dipermudahkan sehingga ke jenjang pelamin. Sama-sama kita doakan yang baik-baik buat mereka. Tahniah sekali lagi buat Hafreez dan Zara.

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto : Syafieq Ayman

12 responses to (TAHNIAH) Hafreez Adam & Zara Zya Selamat Bertunang

  1. I'm the first again says:

    Tahniah

  2. Tahniah .... says:

    Congratulations ….

  3. Anonymous says:

    Majelis tunang dah macam majelis kawenlah

  4. Serina says:

    KENAPA TAK NIKAH JE TERUS? BAJU DAH ADA.. PELAMIN DAH ADA.. SEMUA DAH READY. SIAP BUKAK VEIL BAGAI

  5. Joy says:

    Nmpk tinggi dl gmbr

  6. Akak KanTin says:

    Majlis tunang grand nye..Barangkali duit mereka ni banyak..Agaknye stakat labur bertunang macam ni masih xluak saving nye..Semoga kekal bawa ke nikah sampai ke anak cucu hingga ke jannah…

  7. Anonymous says:

    Macam over sikit tunang je pun siap ada buka veil bagai.

  8. Cenene says:

    Popcorn ready..kamon makcik pakcik bawang..lets battle!

  9. Joyah Pok Pek says:

    Dalam artikel ni dah mention napa

  10. tryingtobeagooddaughter says:

    Entahnya. Korang ni baca tajuk je ke, article nya tak baca? Kan dia mention sebab permintaan family. Hal kahwin2 ni bukan exclusively hal korang dua je. It’s a family affairs, penyatuan 2 family kan. I dulu pun nak kawin simple2, tapi sebab mak nak macam ni, abah nak camni, bakal mertua pulak nak macam ni macam tu. Sudahnya kena juga ikut permintaan2 tu. Diorang yang penat2 besarkan kita kan, depa have a say la.

  11. Anonymous says:

    family mintak buka veil jugak ke haha

  12. Anonymous says:

    jgn x jadi kawin sudehh

Tinggalkan Komen Anda Di Sini