(TAHNIAH) Hafiz Suip Selamat Bergelar Suami Kali Kedua Bersama Pasangan, Fiona

Hiburan

(TAHNIAH) Hafiz Suip Selamat Bergelar Suami Kali Kedua Bersama Pasangan, Fiona

Penyanyi bersuara lunak, Hafiz Suip selamat melangsungkan akad nikah bersama pilihan hatinya yang dikenali sebagai Fiona dalam satu majlis tertutup, hari ini.

Berita pernikahan tersebut dikongsikan menerusi hantaran di Instagram, sekali gus menerima ucapan tahniah daripada peminat serta rakan selebriti yang tumpang gembira dengan fasa baharu kehidupannya.

Advertisement

Untuk rekod, Hafizz sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga namun perkahwinan tersebut tidak berkekalan. Hasil perkahwinan terdahulu, beliau dikurniakan cahaya mata. Selepas melalui episod perpisahan, penyanyi lagu Awan Nano itu dilihat lebih memberi fokus kepada kerjaya dan anak-anaknya.

Kini, dengan perkahwinan baharu bersama Fiona, ramai mendoakan agar rumah tangga yang dibina kali ini kekal bahagia dan dipermudahkan segala urusan.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Bella astillah
2026-02-13 15:01:14

Bella Astillah Menangis Kenang Masa Bersama Anak-Anak Kini Terhad - "Saya Tersedar Yang..."

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...