Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Hafiz Juara MANIA, Bawa Pulang RM500,000

Akhirnya debaran MANIA telah pun berakhir sebentar tadi dan Hafiz telah pun dinobatkan sebagai juara. Dengan kemenangan ini, Hafiz membawa pulang RM500,000. Sepanjang MANIA, Hafiz berada di empayar Ahmad Dhani. Ahmad Dhani turut membawa pulang RM300,000 berikutan kejayaan Hafiz.

hafiz juara mania

Advertisement

Sementara itu, Jacyln Victor mendapat tempat ketiga dan membawa pulang RM100,000. Stacy pula berjaya mendapat tempat kedua sekaligus membawa pulang RM200,000. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada semua pemenang. Jangan lupa untuk berkongsi kejayaan dengan para peminat yang telah banyak mengundi anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

201 Comments

  1. Apa apa jer

    May 21, 2012 at 10:01 am

    Apa yang saya perhatikan dalam Mania, peminat dan peyokong Hafiz adalah yang paling bijak berbelanja. Pada konsert minggu 2 hingga minggu ke 9, diurang vote Hafiz ala kadar/cukup2 makan je, sekadar bawak Hafiz ke minggu seterusnya dan vote ‘all out’ pada saat2 akhir untuk bagi kejutan. Mungkin dah belajar semasa AFUNDI dulu….
    Dan peminat/peyokong kurang bijak berbelanja bagi saya adalah EBI. Diurang vote ‘all out’ dari awal hingga minggu ke 8 sehingga rasanya ramai yang dah kehabisan modal, itulah sebabnya EBI tercampak keluar pada minggu ke 9…….apa nak buat bukan rezeki namanya.

  2. jaja

    May 21, 2012 at 9:14 am

    banyaknya dapat,kesian kt aril dn hazama sekurang kuranya bgla ckit kt mreka..sorang 3000 ka,ni apapn x dpt kesian…

  3. beta draconis

    May 21, 2012 at 9:12 am

    topat tokaan den..hafiz monang…ahmad dhani monang 899 juta rupiah tuuu..

  4. hanz

    May 21, 2012 at 8:11 am

    m. nasir & obri x kisah pun anak buah tewas sbb undi sms

  5. hanz

    May 21, 2012 at 8:02 am

    Kelantan menang sbb sime darby cian tgk penonton kelantan penuhi stadium, x pe lah menang 1 – 0 jadilah.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama