April 30th, 2016

Tahniah diucapkan kepada hero drama Tundukkan Playboy Itu , Hafidz Roshdi yang sudah sah bergelar suami kepada Nurul Shuhada .

Berita itu diumumkan oleh Hafidz sendiri menerusi akaun Instagram miliknya dimana majlis pernikahan beliau berlangsung sekitar jam 11 pagi tadi di Perlis. Majlis serba sederhana itu dihadiri oleh ahli keluarga kedua-dua belah pihak.

Pengumuman ini sedikit sebanyak memberikan kejutan kepada semua tetapi jodoh kami telah tiba. Maka saya mohon kepada semua agar mendoakan perkahwinan kami bahagia sehingga ke akhirnya. Keputusan ini dibuat setelah kedua-dua belah keluarga berbincang dan bersetuju untuk melangsungkan majlis ini.

Hafidz juga sempat bercerita tentang hubungan beliau dan Shuhada. Jelas Hafidz mereka berdua sudah berkenalan lebih daripada tiga tahun malah sebelum Hafidz menceburi bidang lakonan. Pasangan ini kemudiannya mengikat tali pertunangan pada 30 November lepas.

Majlis hari ini adalah di pihak perempuan manakala majlis resepsi di pihak lelaki akan dimaklumkan kelak.

Usah lagi ingat akan kontroversi bersama Uqasha Senrose sebelum ini, dan jalani tanggungjawab sebagai seorang suami dan isteri dengan baik. Semoga perkahwinan Hafidz Roshdi dan pasangan beliau akan berkekalan sehingga jannah.

Sumber Berita : Instagram Hafidz Roshdi


Comments are closed.

Loading...