July 4th, 2012

Akhirnya penantian untuk mengetahui siapakah juara Kilauan Emas 2 telah pun berakhir sebentar tadi. Uncle Fuad yang berasal dari Selangor telah pun menggondol gelaran juara sekaligus membawa pulang RM50,000. Confirm wife Uncle Fuad tersenyum lebar saat kemenangan suaminya diumumkan. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan.

fuad juara kilauan emas 2

Naib johan pula telah menjadi milik Uncle Azri yang membawa pulang RM25 ribu. Selain itu, Uncle Azri turut memenangi anugerah khas Polident yang menyaksikan wang tunai RM5 ribu menjadi miliknya. Kiranya Uncle Azri pasti tersenyum lebar dapat RM30 ribu malam ini. Di tempat ketiga pula dengan hadiah kemenangan RM15 ribu menjadi milik Uncle Jumat. Nampaknya semua pemenang Kilauan Emas 2 ialah peserta lelaki.

fuad juara kilauan emas 2

Jutaan tahniah sekali lagi kepada semua pemenang. Diharap tahun depan jika ada Kilauan Emas 3, hadiah yang ditawarkan akan lebih menarik. Abang Nara pasti ramai uncle-uncle dan auntie-auntie yang mempunyai bakat terpendam di luar sana. Tak gitu?


27 responses to “(TAHNIAH)Fuad Juara Kilauan Emas 2”

  1. Amier says:

    Wau! besar hadiah tu 50K. Bila pusingan seterusnya aku nak sertai …umur 27 boleh ka masuk? Suara aku compare dengan Fuad tu aku dengar suara aku lebih sedap.

  2. neelofa bakal CARAS lana nordin krn tetek beso nya , pakcik nara suka says:

    nsib baik aunty brtudung tp nmpak leher tk mng . . Klau yak , mau hilang trus tdung nya . .

Loading...