January 1st, 2020

Tahniah diucapkan kepada pelakon Datuk Fizz Fairuz yang berkongsi berita gembira dia dan isteri, Almy Nadia bakal menimang cahaya mata keeempat pada tahun depan.

almy nadia hamil lagi

Fizz menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa gembira apabila Almy disahkan hamil sembilan minggu dan turut memuat naik imej imbasan kandungan isterinya.

Buat Fizz, ia adalah hadiah terindah dan rezeki daripada Allah SWT yang cukup istimewa bersempena tahun baru ini.

fizz fairuz almy nadiafizz fairuz anak 2020

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 26 April 2014. Hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan tiga cahaya mata perempuan, Nur Afrina Arianna, 4, Nur Afrina Aurora, 3, dan Nur Afrina Ayra, 1 dan mempunyai seorang anak angkat, Nur Afrina Darwisya yang kini berusia 10 tahun.

Tahniah kami ucapkan sekali lagi buat Fizz dan Almy, semoga ibu dan kandungan berada dalam keadaan sihat sentiasa. Lebih meriahlah keluarga mereka selepas ini.

13 responses to “(TAHNIAH) Fizz Fairuz Sahkan Almy Nadia Sedang Hamil Anak Keempat”

  1. khatijah says:

    Allah… mulut tu xtakot dosa ka ha.. doa hat elok2 sudah rezeki dia.. aku ni 12 tahun dok tunggu anak.. tu rezeki dia

  2. mm says:

    menjadi jadi la si gemok tu nanti

  3. Anonymous says:

    Boleh anak ramai tapi kena mampu dan plan betul2,jangan ramai anak sampai sedar2 kereta tak muat je…nak invest vellfire tak cukup duit kereta biasa tak muat sbb kena pakai car seat..nak bayar bill tadika pasti pun sangkut so please jangan sesuka hati..memang anak ada rezeki masing2..but still rezeki tak di hantar dalam lugage depan mata,kena jgk keluar cari..nanti bila parent stress and start bergaduh anak akan keluar rumah,gejala sosial akan start meningkat…ini lah bermulanya masalah negara belia lagi ramai mat rempit dari pelajar university…kalau kaya macam zizie izette or rabecca(tolong jangan komen pasal hasil duit dorang ye)ini cth…the u can talk further about anak ramai…i pernah kenal ada satu family duduk pprt anak ramai,so satu bilik untuk parent,satu lagi nak perempuan..bila malam anak2 lelaki akan keluar rumah konon tidur masjid or kawan..sedar2 ada sorang anak dia bersekedudukan dengan janda siap dapat anak sorang..so parent please ada plan…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini