(TAHNIAH)Fezrul Khan Kini Bergelar Suami Kepada Hafizah

Hiburan

(TAHNIAH)Fezrul Khan Kini Bergelar Suami Kepada Hafizah

Dalam kesibukan orang ramai bercerita tentang perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya, rupa-rupanya salah seorang artis MIG iaitu Fezrul Khan turut sama mendirikan rumah tangga minggu ini. Jutaan tahniah diucapkan kepada Fezrul yang telah selamat menjadi suami kepada Hafizah. Kedua-dua mempelai nampak sama cantik sama padan.

isteri fezrul khan

Advertisement

Buat masa ini, tiada info lanjut yang diterima mengenai perkahwinan Fezrul Khan. Info ini pun diambil daripada Facebook David Teo yang menghadiri majlis tersebut. Abang Nara doakan agar hubungan Fezrul dan isteri kekal sehingga akhir hayat. Nanti kalau ada info tambahan, Abang Nara akan update anda semua.

P.S: Kucing dan rambut palsu.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

70 Comments

  1. sweet32

    May 7, 2012 at 3:22 pm

    senyap2 dah kawin.. bagus.. x mcm sesetgh artis tu, kecoh je.. tp x kawin2 gak..

  2. cikukularis

    May 7, 2012 at 2:34 pm

    dia ni artis kurang kontroversi,..korang jgn nk timbul2 fitnah busuk korang tu…hidup x fitnah mmfitnah x sah..btw..slmt pgntin bru fezrol.i like..

  3. cun

    May 7, 2012 at 12:17 pm

    x yah la nak meghina bagai…lantak la dieowang nak cm nerr pon..bukan myusahkan pakai wit korang…myebok sgt jaja tepi kain orang..kain sendri terbuka,,,x lak nak dijajanya…manusia2…paperr pon tahniah tok mempelai…badan x ok kerr..apa kerr..allah lbh taw..dr pd dpt orang cm kowang yang kaki kutuk nie…lg
    bgus dpt bini yg cm f nie dapat…

  4. fiza

    May 7, 2012 at 11:44 am

    tahniah..pd yg bg komen2 negatif tu, cermin diri dulu…doakan yg terbaik utk fezrul….jgn la nk menghina sgt penampilan, susuk tubuh org….tak semua manusia yg sempurna….jgn pandai tabur fitnah…bawa2lah bertaubat…

  5. seri

    May 7, 2012 at 11:40 am

    perut aku buncit gak… tapi aku tak pregnant pun… ‘bangang’ la yang fikir2 negatif tu… Tak kiralah fizikal dia macam mana pun kalau dah Fezrul suka… biarlah.

Loading...