May 6th, 2012

Dalam kesibukan orang ramai bercerita tentang perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya, rupa-rupanya salah seorang artis MIG iaitu Fezrul Khan turut sama mendirikan rumah tangga minggu ini. Jutaan tahniah diucapkan kepada Fezrul yang telah selamat menjadi suami kepada Hafizah. Kedua-dua mempelai nampak sama cantik sama padan.

isteri fezrul khan

Buat masa ini, tiada info lanjut yang diterima mengenai perkahwinan Fezrul Khan. Info ini pun diambil daripada Facebook David Teo yang menghadiri majlis tersebut. Abang Nara doakan agar hubungan Fezrul dan isteri kekal sehingga akhir hayat. Nanti kalau ada info tambahan, Abang Nara akan update anda semua.

P.S: Kucing dan rambut palsu.


70 responses to “(TAHNIAH)Fezrul Khan Kini Bergelar Suami Kepada Hafizah”

  1. noein hasan says:

    bgus la fezrul ni….wat majlis simple je..
    i g majlis die (nk jgk ckp) hehe..
    hope bahagia slamenye..

  2. kunys says:

    betul dah kawen.5/7 haritu kut..dia ada gtaw dekat tweeter dia..tahniah abg fezrul,sy suka anda :)

  3. bini mael lambong says:

    pengantin baru la sangat! main dh berbuih sampai ke rome baru nk kawin? muka je baik tp perangai buruk bonar!!! low taste!!

  4. cik minah radio says:

    ~tahniah dan selamat pengantin baru~
    cuma….klu dh namanya pengantin kan…why not be smart..ikat sampin kemas2…mcm nak terlucut je cik minah tengok…si wife pun gayakan selendang tu elok2…klu di awal majlis mcm ni nampak mcm xbersiap….tp think positive,maybe dh penat sgt,majlis pun dh berakhir,tu yg nampak camtu kut….moga rumahtangganya kemas itu lebih baik kan….

Loading...