(TAHNIAH)Fazura Buka House of Doll Tanpa Tajaan, Gunakan Duit Sendiri Sepenuhnya

Hiburan

(TAHNIAH)Fazura Buka House of Doll Tanpa Tajaan, Gunakan Duit Sendiri Sepenuhnya

Rasanya anda semua sudah tahu yang Fazura kini sudah pun mempunyai butiknya sendiri yang diberi nama House of Doll. Abang Nara rasa pilihan nama itu memang sangat sesuai. Doll atau patung sememangnya sinonim dengan kecantikan seseorang dan  insan yang bernama Fazura ini memang diakui ramai kecantikannya.

fazura house of doll

Advertisement

Apa yang tambah mengkagumkan Abang Nara lagi ialah Butik House of Doll yang terletak di Jalan Telawi, Bangsar ini dibuka 100% dengan duit Fazura sendiri. Tidak ada sebarang tajaan langsung. Kesemua kos yang mencecah ratusan ribu ringgit ini datang daripada hasil lakonan dan duta produk. Paling awesome ialah Fazura tidak melakukan mana-mana loan bank sebaliknya House of Doll ini terbina daripada wang simpanannya. Mantap kan?

fazura house of doll

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fazura atas pembukaan butik miliknya ini. Semoga perniagaan anda akan berkembang maju. Dan kepada peminat Fazura, bolehlah pergi melawat House of Doll dan mendapatkan sendiri produk rekaan Fazura bersama Rizman Ruzaini. Tahniah sekali lagi kepada Fazura. Kredit info Berita Harian.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

159 Comments

  1. nada

    May 30, 2012 at 9:42 am

    cara artikel ditulis sangat jelas nada kurang percaya dan mahu mencetus ulasan yang menambah kepada…ye ke? tak kan lah!

  2. meeradriana

    May 30, 2012 at 2:28 am

    yeker sendiri??
    tengok bukti boleh??

  3. lopat punggung n tek span, kasi londeh baru tauu

    May 30, 2012 at 1:56 am

    agreed 100%

  4. TMJ Cinta Fazura

    May 29, 2012 at 9:55 pm

    Bila kita nak kahwin ?

    Terasa Sunyi laa kan?

  5. anak tenok

    May 29, 2012 at 12:36 pm

    korang xde keje lain kutuk org…mcm korang cantik n berpelajaran sangat…aku berani comfom klu korang jumpe dia kat luar..mesti sebuk2 nk ambik gmbar nk salam2…tp kat dlm nie semua nk tunjuk hebat..maklum la org xkenal korang…mulut pn semua mcm petir la…tp kat luar belagak sopan masing2…lantak dia la nk bukak butik ke ape korang kisah mintak duit korang ke..ade spm ke xde ke…ko ingat org xde spm xboleh berjaya ke..klu ade ijazah pn last2 jd bohsia xguna jugak…

    • Anonymous

      May 29, 2012 at 1:54 pm

      anak tenok pun mulut mcm petir jugak…

    • Anonymous

      May 29, 2012 at 3:35 pm

      xde spm xleh berjaya unless dpt lai kaya org mmg anak org kaya. sekian.

      anak tenuk pegi belajar balik.

      btw fazura is a nice person, klu jmp x penah nyombong, met her twice kat ou, and she’s natural beauty.

    • anak tenok

      May 29, 2012 at 4:00 pm

      anak tenuk cuma bg nasihat…kat org2 yg suka duk menjaja hal org

Loading...