(TAHNIAH)Fazura Buka House of Doll Tanpa Tajaan, Gunakan Duit Sendiri Sepenuhnya

Hiburan

(TAHNIAH)Fazura Buka House of Doll Tanpa Tajaan, Gunakan Duit Sendiri Sepenuhnya

Rasanya anda semua sudah tahu yang Fazura kini sudah pun mempunyai butiknya sendiri yang diberi nama House of Doll. Abang Nara rasa pilihan nama itu memang sangat sesuai. Doll atau patung sememangnya sinonim dengan kecantikan seseorang dan  insan yang bernama Fazura ini memang diakui ramai kecantikannya.

fazura house of doll

Advertisement

Apa yang tambah mengkagumkan Abang Nara lagi ialah Butik House of Doll yang terletak di Jalan Telawi, Bangsar ini dibuka 100% dengan duit Fazura sendiri. Tidak ada sebarang tajaan langsung. Kesemua kos yang mencecah ratusan ribu ringgit ini datang daripada hasil lakonan dan duta produk. Paling awesome ialah Fazura tidak melakukan mana-mana loan bank sebaliknya House of Doll ini terbina daripada wang simpanannya. Mantap kan?

fazura house of doll

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fazura atas pembukaan butik miliknya ini. Semoga perniagaan anda akan berkembang maju. Dan kepada peminat Fazura, bolehlah pergi melawat House of Doll dan mendapatkan sendiri produk rekaan Fazura bersama Rizman Ruzaini. Tahniah sekali lagi kepada Fazura. Kredit info Berita Harian.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

159 Comments

  1. Anonymous

    May 29, 2012 at 12:25 pm

    apa nak kecoh.logik je buat bisnes guna duit sendiri..bukak butik je kot bukan bukak pulau sendiri duhh

  2. chill

    May 29, 2012 at 11:47 am

    Tahniah sebab dpt bukak butik faz, tak kire lah hasil titik peluh sendiri or bf taja~tp bohonglah dah couple bertahun tak dpt ape2 yg mahal drpd bf sekaya itu kan? anyway sbg rakyat johor aku tak setuju dia jd princess aku nak seorg yg berpendidikan (supaya blh jd contoh pd rakyat) bkn dpt tittle dr or prof semata2 sebab isteri VVIP sedangkan org lain belajar ssh2 bertahun2 nak dptkan gelaran tu, background yg baik (memastikan keturunan terpelihara), sopan (ttp sket kepala lutut & ketiak). tp klu dah jodoh nak buat mcm ne kan?ape pun kite doa yg baik2 aje lah untuk fazura nie so dat Allah bg yg baik2 jgk untuk kita.

    • kecoh siak

      May 29, 2012 at 12:01 pm

      kau nk yg baik2 aje pada kau. tp kau pndang rendah pada fazura sbb dia xde spm. bagus sgt. HAHAHAHA!

    • Anonymous

      May 29, 2012 at 3:33 pm

      diorg ni ye ye ckp fazura xde spm, mana ko tau kot2 dia amik spm senyap2, x masuk form 4 x semestinye x amik spm, boleh je klu blajar private then terus amik spm ape?? ntah2 die ade A-level ke, O-level ke.. jgn ckp psl org, korg tu masuk uni x? degree dh abis? klu dh abis, pi buat master, sibuk sgt hal org..

  3. Nur Kasih

    May 29, 2012 at 11:44 am

    Tahniah Faz n always luv you…Faz sweet sgt n friendly ngan fans kat twitter …semoga butik Faz akan terus berkembang maju…suka Faz cantik n look elegant too..

    Note:Apa korang kecoh2 butik Faz tu ditaja or tak , habis tu Fasha tu buka salon masa sebelum kahwin tu ingat ngan duit sendiri ke, kalo bukan ditaja,dia pun bukan nyer dari keluarga yang kaya pun :p

    • Nora Danish hidung berkulat

      June 3, 2012 at 12:52 am

      eeiii bodoh! Fasha tu laku mcm goreng pisang panas…berlakon filem, drama, iklan bagai…memang terlebih mampu pun!….bukan suam suam kuku m fazura!

  4. mizz

    May 29, 2012 at 11:43 am

    ala taja x taja lantak pi lah weh…yg pntg dah ada jalannn…zaman skgni mn ada org pejam mata tolak rezki kot klu ada hamba2 Allah kat sini bersumpah xkan jd mcm fazura xpelah…then mana ada manusia mcm kt x melenting bl tgk golongan mcm dia ni ada rezeki terlebih ye dak…

  5. menggayah dn menjoyah tahap maksimas

    May 29, 2012 at 11:11 am

    fazura dah tua muka dh mcm kakak2, mak2 gitewwww

    bila nk nikah dgn org kaya tuuuu??? xkn nk tggu brkedut kowt???

    • Anonymous

      May 29, 2012 at 11:21 am

      dia ade gak bf kaya dr ko habuk pun xde, forever alone!!

Loading...