November 18th, 2018

Tidak mahu terlalu kecoh sebelum ini dan hanya bermain teka-teki mengenai gosip beliau bakal bertunang, akhirnya pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz selamat mengikat tali pertunangan hari ini.

Difahamkan majlis tersebut diadakan secara tertutup di kediaman Fasha di Ampang dan hanya dihadiri keluarga kedua-dua belah pihak serta rakan rapat mereka sahaja.

Tampil sedondon dalam persalinan berwarna ungu, Fasha kelihatan begitu bahagia dan anggun sekali mengenakan busana yang direka khas oleh Rizman Ruzaini.

Syukur Alhamdulillah, majlis pertunangan kami berjalan dengan lancar. Majlis kami dihadiri oleh keluarga terdekat dan rakan-rakan karib. Saya bersyukur kerana Aidil dan keluarganya menerima saya dan anak-anak dengan baik sekali. Saya berharap pertunangan ini akan berkekalan sehingga ke perkahwinan.

Fasha dan Aidil mula rapat sejak setahun yang lalu ketika sama-sama terlibat dalam sebuah sitkom. Namun, kedua-duanya sering berselindung mengenai status hubungan mereka meskipun video serta foto mesra mereka pernah tular.

Tahniah kami ucapkan kepada Fasha dan Aidil, semoga perancangan mereka untuk berkahwin berjalan dengan lancar.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Foto : Astro Awani, Rizman Ruzaini & NSTP


8 responses to “(TAHNIAH) Fasha Sandha Dan Aidil Aziz Selamat Bertunang”

  1. faraj says:

    Org lain dh kawin cerai pun byk org nk..!! Neelofa yg dh nk Menopause pun takder org nk Kawin..?

  2. Anonymous says:

    kita doakan yang baik2x untuk mereka. semoga berpanjangan hingga ke jannah. Aamiin

Loading...