September 4th, 2012

Seorang demi seorang selebriti yang hangat bercinta mengambil langkah yang seterusnya dalam percintaan mereka. Terbaru, Ahad lepas, Diana Danielle dan Farid Kamil telah pun mengikat tali pertunangan. Menurut perancangan, mereka berdua bakal bergelar suami isteri dalam tempoh masa setahun.

diana danielle bertunang

Majlis yang dijalankan sekitar jam 4 petang di rumah ibu Diana Danielle ini telah berlangsung dengan lancar sekali. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Farid Kamil dan Diana Danielle atas berita gembira ini. Banyakkan bersabar sepanjang tempoh pertunangan ini. Jangan cepat marah, jangan cepat emosi dan jangan cepat merajuk. Kena banyak bertolak ansur.

diana danielle

Kepada lelaki di luar sana, walaupun Abang Nara tahu perasaan jeles anda tengah membuak terhadap Farid Kamil, doakanlah kebahagiaan mereka berdua. Tahniah sekali lagi Abang Nara ucapkan kepada Farid Kamil dan Diana Danielle atas berita gembira ini.


55 responses to “(TAHNIAH)Farid Kamil Dan Diana Danielle Bertunang Ahad Lepas”

 1. iezasalleh says:

  suke lagi i tgk fasha sadha dari dd ni….btw congrate jgn la kite suma bsgka buruk mb dia anak angkat ke sape la taw citer sbnr melainkan mereka dah keluarga mereka dan ALLAH SWT..

 2. unknown says:

  Yang korang nak kutuk artis ni kenapa? Hidup dah bahagia sangat? Doa yang baik baik sudah.

 3. ::sepatu buruk says:

  tahniah

 4. ::sepatu buruk says:

  ::tahniah farid n diana..mudah2an smpai ke akhir hayat..ameen..ameen ya RABB..

Loading...