(TAHNIAH)Ezani Ialah Juara Masterchef Malaysia Yang Pertama

Hiburan

(TAHNIAH)Ezani Ialah Juara Masterchef Malaysia Yang Pertama

Setelah hampir berbulan-bulan lamanya, sebentar tadi Ezani telah pun dinobatkan sebagai juara Masterchef Malaysia yang pertama. Ezani, 26 tahun merupakan seorang doktor gigi telah mendapat 7% lebih banyak markah daripada Wahidan, 42 tahun yang berasal dari Sabah.

ezani juara masterchef malaysia

Advertisement

Dengan kemenangan ini, Ezani membawa pulang RM100,000 dan berpeluang untuk menerbitkan sebuah buku resipi miliknya di masa hadapan. Abang Nara harap dengan kemenangan ini, Ezani akan mengorak langkah untuk mencuba bidang masakan sepenuhnya. Mungkin boleh bukak restoran di sebelah klinik giginya. Apa-apa pun, tahniah kepada Ezani.

Anda boleh Like Facebook Ezani ataupun follow Ezani di Twitternya.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

68 Comments

  1. ahkak gile glam

    January 9, 2012 at 12:06 pm

    congrats to both of you Ezani & Wahidan, but i prefer Wahidan to win, bcoz tgk mcm juri tu suka kt ezani, nk2 Chef Joe…hahaha..maklumla pompuan lawa and bujang lg….anyway takde hadiah ke utk Wahidan? huhu…just curious, at least trophy ke apa…

  2. Mr. John

    January 9, 2012 at 10:40 am

    grats to ezani & wahidan!!! x sabar tggu wahidan blk kinabatangan, nk melantak kt restoran dia….:))

  3. afif

    January 9, 2012 at 9:49 am

    memang dah agak dah…ds anwar pun menag..hahaha..

    http://engineering-joke.blogspot.com

  4. Mama Meera

    January 9, 2012 at 8:37 am

    Aku suka tengok time Ezani memasak…cool and nampak releks je.huhuhu

  5. Budak KL

    January 9, 2012 at 5:59 am

    Silap channel la ko ni..bang nara,u shud do something

Loading...