July 7th, 2012

Sebentar tadi, Ella atau nama sebenarnya Norzila Aminudin, 46 tahun telah pun sah bergelar isteri kepada Azhar Ghazali dengan hanya sekali lafaz. Ella telah menerima wang hantaran sebanyak RM50,300 beserta tujuh dulang hantaran. Sebelum pernikahan, mereka berdua telah ditunangkan terlebih dahulu.

gambar pernikahan ella
Majlis pernikahan telah pun berlangsung di rumah keluarga Ella di Teluk Gadong, Klang. Seramai 300 tetamu telah pun dijemput ke majlis serba sederhana ini. Ella dan Azhar nampak sama cantik sama padan dengan pakaian rekaan Saiful Baharim. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Ella yang kini sudah pun bergelar isteri orang.


116 responses to “(TAHNIAH)Ella Sah Isteri Kepada Azhar Ghazali Dengan Sekali Lafaz”

  1. efa gitu says:

    mcm pontianak..muka po npk mcm tua j !!!hodoh gila…

  2. Diana says:

    Kepada korang semua yang mengutuk Ella serabai and all, janganlah kata begitu jika anda tidak mengetahui hal sebenar. Saya yang hadir pada majlis tunang dan akad nikah Ella memang menjadi saksi yang Ella tidak sempat disiapkan oleh Mak Andam di rumahnya kerana rumahnya blackout selama 2 jam. Banyak tenaga kerja yang cuba fix-nya. Untuk tidak membiarkan tetamu menunggu, sebaik sahaja isu blackout selesai, beliau terus tampil melangsungkan majlis dengan andaman yang sederhana. For me, Ella memang sangat menjaga majlisnya. Yang penting mereka telah selamat diijabkabulkan. Lagipun rasanya simple lagi bagus sebab ini hanyalah majlis akad dan bukan kenduri kahwin lagi.

Loading...