Written by Bella | April 25th, 2019

Selepas empat bulan mendirikan rumah tangga, pelakon Elfira Loy hari ini berkongsi momen indah dalam hidupnya dan sekaligus menjawab segala teka-teki sebelum ini dengan mengumumkan beliau kini sedang hamil anak pertamanya.  Bagaimanapun, Elfira enggan berkongsi usia kandungannya.

Elfira sangat bersyukur dengan kurniaan itu dan tidak dinafikan ia juga berkat doa orang ramai selama ini.

Alhamdulillah, berkat doa ramai orang saya disahkan hamil dan saya bersyukur dengan rezeki yang tiba sangat cepat buat saya dan suami. Saya sudah melepasi trimester pertama(1-3 bulan) dan setakat ini semua berjalan lancar tanpa sebarang alahan mengandung yang teruk.

Tahniah kami ucapkan kepada Elfira dan suami. Semoga bayi didalam kandungan membesar dengan sihat.

Sumber Berita : Kosmo Online

32 responses to (TAHNIAH) Elfira Loy Sah Hamil

  1. Anonymous says:

    harap muka ss.

  2. ANONYMOUS says:

    TAK BGTAU PUN DAH TAU. SBB PIC SBLM NI DH NMPK BABY BUMP.

  3. bibik_cun says:

    Dh lama tau brita ni!.. die bunting pelamin.. bru kawin pon 4 bln,, kate dh mengandung melebihi 1st trimester..(confirm2 la 4bln) xkn lebih dr tu kn?? sesuatu sgt.. nnt kuar plak kt suratkhabar cina (woshu woshu elfira ngandung ) hahahaha apape pon tahniah!

  4. Anonymous says:

    next !!!

  5. AK2.O says:

    Tahniah El…untung la trimester pertama tak kene alahan teruk..Akak 1 keje tak boleh nak buat..asik terbaring je..muntah teruk..Jaga kandungan El..

  6. Anonymous says:

    Anak keluar nanti terus hantar ke sekolah tahfiz…
    Dah 4 bulanlah tu klu lebih 3 trimester
    Tentu muka sufian sebab keluarganya selalu terkenang sufian jadi kenan sufianlah nanti

  7. Aku bukan dia. says:

    Tahniah Elfira dan Faris.Jaga kesihatan diri dan baby dalam kandungan.Semoga segalanya dipermudahkan Allah.Amin.

  8. naras says:

    dapat anak nanti mesti cantik mcm muka neng yatimah…

  9. Gadis Lorong says:

    Typical geng2 nk lumba siapa dapat baby tengokla nnt next – Bella, Nelydia, Fasha
    Pastu mula la start with spamming lots of your pregnancy journey up until give birth…spam gamba2 anak making p Birthday party anak itu anak ini..pastu mula nk konon kenen kan anak itu ngn anak ini..bla bla bla…masih bosan! Next!!!
    Note: hopefully suami uolls tk buat perangai yer masa preggy..ouch !

    • Gem says:

      So? Ada dieorg paksa ko tgok ig dieorg ke? Orang nak dapat anak mcm tu la, excited. Ko apa tau, mandul

  10. Anonymous says:

    Wow tahniah lah el. Jgn lupe buat ig anak ye untung2 boleh menang anugerah cilik meletop. Sambil dukung naik pentas sengih bangga hold anugerah tersebut. Huhu

  11. Anonymous says:

    Lepas beranak… Ceraiiiiii… Hahaha

  12. Rin says:

    Artis macam ni, kahwin, bukan reti pon nak masak, cuci pinggan, dan kerja rumah, kerja melawan dan beranak sajalah

  13. Rin says:

    Artis macam ni, kahwin, bukan reti pon nak masak, cuci pinggan, dan kerja rumah, kerja bersolek dan beranak sajalah

  14. Nyonya Mansor says:

    Alhamdulillah El & Suami semoga dipermudahkan segalanya..

  15. Anti mulut puaka says:

    Dasyat tgn2 jahat kat sini..
    Taip yg baik2 sudah…
    Alahai..

    • Anonymous says:

      Kan… Asal x suka seseorg, semua apa yg dia buat, x berkenan, hatta yg baik pun. Amenda la.

  16. faraj says:

    Neelofa …bau Hamil pun takder ..wakakakaka sian mokvik Neelofa , masih perasan cun..

  17. pakatunhancing says:

    alaa naper x citer pasal mlm ptama dulu…kawin pastu da bunting..
    x best la citer ada skip2 ni

  18. Wud wud wudd says:

    Mane x cepat sangkut sblom kawen pown dah merenyam satu mcm. Mcm ulat bulu naik daunn mengeletis2 lentok2 tgn mencuit2 walaupun br tunang kannn. Manela cik abg x gewammm.. neway congratssss