April 27th, 2010

anak lelaki eizlan yusof

Dalam senyap-senyap Eizlan Yusof dan isterinya Vee rupa-rupanya dah dapat seorang anak lelaki baru-baru ini. Nampak sihat dan segar jer bayi mereka berdua. Tahniah kami ucapkan. Semoga makin murah rezeki dengan kehadiran cahaya mata yang baru ini. Besar nanti confirm anak diorang akan hensem macam ayahnya jugak.

anak lelaki eizlan yusof

Kami sebenarnya suka dengan Eizlan Yusof dan Vee sebab mereka berdua kurang kontroversi. Dua-dua nampak bijak melayari rumah tangga. Tak ada keluar cerita-cerita kurang enak didengar. Semoga perhubungan begini akan terus berkekalan. Tahniah sekali lagi dari BeautifulNara atas kelahiran cahaya mata baru anda berdua.

vshub coach bag

P.S: Korang tak berminat ke nak beli beg Coach yang latest dengan harga murah dan berpatutan berbanding kalau korang beli terus kat Malaysia nie? Cara dia sangat mudah, korang cuma perlu layari www.coach.com dan pilih la mana-mana handbag yang berkenan di hati. Lepas tue gunakan khidmat vsHub Concierge untuk beli handbag kat website Coach tue. Beg kat atas tue USD 278 dollar. Tambah tolak dengan bayar perkhidmatan vsHub Concierge baru RM1000 kot. Kalau beli direct kat butik Coach di Malaysia mahu cecah RM2000 lebih. Fikir-fikirkanlah untuk berbelanja secara berhemah bersama vsHub Concierge.


Comments are closed.

Loading...