Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Eizlan Yusof Dan Vee Dapat Anak Lelaki

anak lelaki eizlan yusof

Dalam senyap-senyap Eizlan Yusof dan isterinya Vee rupa-rupanya dah dapat seorang anak lelaki baru-baru ini. Nampak sihat dan segar jer bayi mereka berdua. Tahniah kami ucapkan. Semoga makin murah rezeki dengan kehadiran cahaya mata yang baru ini. Besar nanti confirm anak diorang akan hensem macam ayahnya jugak.

Advertisement

anak lelaki eizlan yusof

Kami sebenarnya suka dengan Eizlan Yusof dan Vee sebab mereka berdua kurang kontroversi. Dua-dua nampak bijak melayari rumah tangga. Tak ada keluar cerita-cerita kurang enak didengar. Semoga perhubungan begini akan terus berkekalan. Tahniah sekali lagi dari BeautifulNara atas kelahiran cahaya mata baru anda berdua.

vshub coach bag

P.S: Korang tak berminat ke nak beli beg Coach yang latest dengan harga murah dan berpatutan berbanding kalau korang beli terus kat Malaysia nie? Cara dia sangat mudah, korang cuma perlu layari www.coach.com dan pilih la mana-mana handbag yang berkenan di hati. Lepas tue gunakan khidmat vsHub Concierge untuk beli handbag kat website Coach tue. Beg kat atas tue USD 278 dollar. Tambah tolak dengan bayar perkhidmatan vsHub Concierge baru RM1000 kot. Kalau beli direct kat butik Coach di Malaysia mahu cecah RM2000 lebih. Fikir-fikirkanlah untuk berbelanja secara berhemah bersama vsHub Concierge.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top