(TAHNIAH)Eira Syazira Kini Mengandung

Hiburan

(TAHNIAH)Eira Syazira Kini Mengandung

Jutaan tahniah diucapkan kepada Eira Syazira dan suami di atas berita gembira ini. Semalam Eira Syazira telah mengupdate status Facebooknya dan menyatakan yang dia telah pun disahkan mengandung. Suaminya ternyata teruja gila sehingga melompat di hadapan doktor.

eira syazira mengandung

Advertisement

Eira Syazira tidak memaklumkan sudah berapa bulan kandungannya. Apa pun sama-sama kita doakan agar Eira dan anak di dalam kandungan sentiasa sihat sejahtera. Sila jaga diri seelok yang boleh. Pastikan mendapat rehat yang secukupnya.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

53 Comments

  1. meeradriana

    May 14, 2012 at 4:30 pm

    aq mmg suka minah ni blakon..
    dulu dia selalu dapat watak baik je, lepas kawin baru dapat tgk blakon watak jahat..
    nway cerita bonda the best..

  2. Alahai

    May 14, 2012 at 3:45 pm

    Congrats to Eira & Azad.. Moga di kurniakn anak yg Soleh & Solehah.. Ameen…

  3. Sshh

    May 14, 2012 at 3:35 pm

    Tahniah eeira n azad..jaga kandungan baik2 yer..jgn wat koje y berat2..ank dia lahir nti msti comel kan..

  4. hehehe

    May 14, 2012 at 3:26 pm

    tahniah dah mengandung…mmg best dpt 1st baby tp pengalaman aku mengandung dl ya allah…dr minggu ke dua gandung sampai ke nak operate muntah tak abis2 sampai muntah kuar darah…tak leh mkn benda lain selain unagi…minum lak kn air buah2an jer…adoi la…dpt baby mmg best tp azab mengandung tu kn fkr juta2 kali dah la operate…

    • pizza

      May 15, 2012 at 10:56 pm

      Sbb tu syurga dibawah tapak kaki ibu. Nabi SAW perintahkan taat kepada ibu melebihi 3 kali darjat berbanding bapa….

  5. ak yg comel suka mengampu kipas susah mati neelofa

    May 14, 2012 at 3:14 pm

    tahniah…dapat 1st baby mmg hepi sesangat…kalu dapat 2, 3, 4 pun hepi sesangat jgk….anugerah….

Loading...