(TAHNIAH)Diana Danielle Sudah Hamil, Hadiah Hari Jadi Terbaik

Hiburan

(TAHNIAH)Diana Danielle Sudah Hamil, Hadiah Hari Jadi Terbaik

Wow. Pantas, cekap dan amanah sungguh Farid Kamil menjalankan tanggungjawab sebagai seorang suami. Memang murah sungguh rezeki pengantin baru ini. Sebentar tadi Diana Danielle telah pun mengesahkan kehamilannya menerusi Twitter.

diana danielle mengandung

Advertisement

Jutaan tahniah diucapkan kepada Diana Danielle dan Farid Kamil atas berita gembira ini. Pastinya mereka berdua sedang tersenyum girang sekarang ini. Menurut Diana Danielle, ini adalah hadiah hari jadi terbaik buat dirinya.

diana danielle mengandung

Diharap DD tidak melakukan aktiviti-aktiviti lasak selepas ini. Banyak-banyak rehatkan badan. At least sehingga tamat trimester pertama. Sekali lagi tahniah atas berita gembira ini. Semoga semuanya selamat. Ucapkan tahniah kepadanya menerusi Twitter Diana Danielle.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

428 Comments

  1. lili

    November 23, 2012 at 4:32 pm

    Alahai….x payah le nak hairan sangat! Melambak artis malaysia ni projek’ b4 nikah & bawa perut’ b4 ijab& kabul.
    FK&DD lebih tahu..
    so korang x yah le nak berteori teori’ bagai!

  2. kinah

    November 23, 2012 at 9:51 am

    tolong lah berfikiran terbuka wahai saudara saudari sekelian.
    jangan kerja nak menuduh orang
    si DD dgn FK ni, kalau dia dah mengandung ‘terawal’
    tak ada nyaaa der dia nak kongsi kebahagian dia org dekat public AWAL-AWAL !.
    baik dia simpan senyap-senyap/ dah nampak sok baru bagi tau
    ni sebab dia tau dia tak salah. anak tu dari hubungan halal. tu yang dia nak kongsi kebahagian sama-sama. apalah hangpaa ni. benda kecil pun tak boleh fikir. kerja kooo nak mengutuk jeee. macam diri tu perfect sangat.

    Tahniah DD & FK

  3. deknor

    November 23, 2012 at 9:25 am

    tahniah!!

  4. ding dong bell

    November 22, 2012 at 4:44 pm

    Dua bln lepas period sy lewat 1wk , buat test tp 2nd line terlalu samar/clear langsung. Buat test lg di klinik pn masih samar & gynae sy ckp scan pn x npk sbb terlalu kecil less than 5mm. Ikut perkiraan kandungan dlm 4-5mggu dh tp xde rezeki 2mggu mkemudian gugur. Jd saya pelik ler juga sbb masa sy test result tak clear pn mcm ni padahal kandungan dah 4-5mggu & sy guna clear blue lg then scan pn x npk. Jd mcm mana DD yg baru kawin check sgt clear & Izreen tu siap bley scan lg…. Hmmm…confuse2…

    • bukan rezeki

      November 30, 2012 at 12:36 pm

      @ding dong bell

      tu makna nye persenyawaan antara telur awak dan sperm suami awak tak berlaku dengan betul dan mungkin ada masalah genetik kt embrio yang baru nak jadi tu. kalau nak info lebih lanjut, cuba rujuk kat blog Dr. Zubaidi. tak yah nak confuse sangat sampai boleh menimbulkan fitnah pada orang lain. kalau dah confuse tu, rujuk lah pada yang pakar.

  5. Anonymous

    November 22, 2012 at 3:09 pm

    Fikir la..msti la dia mngandung leps nikah..takkan la FK n DD nk bukak aib sdri..kpala otak ada fkir la..sb mrka brani krna benar tu la nk share dgn peminat seme berita gmbira diaorg…mg hampehhh pd yg fkir negatif tu..wt dosa kering jek. Tahniah FK N DD..Smga bhgia ke hujung nyawa..

Loading...