Written by AbangNara | November 19th, 2012

Wow. Pantas, cekap dan amanah sungguh Farid Kamil menjalankan tanggungjawab sebagai seorang suami. Memang murah sungguh rezeki pengantin baru ini. Sebentar tadi Diana Danielle telah pun mengesahkan kehamilannya menerusi Twitter.

diana danielle mengandung

Jutaan tahniah diucapkan kepada Diana Danielle dan Farid Kamil atas berita gembira ini. Pastinya mereka berdua sedang tersenyum girang sekarang ini. Menurut Diana Danielle, ini adalah hadiah hari jadi terbaik buat dirinya.

diana danielle mengandung

Diharap DD tidak melakukan aktiviti-aktiviti lasak selepas ini. Banyak-banyak rehatkan badan. At least sehingga tamat trimester pertama. Sekali lagi tahniah atas berita gembira ini. Semoga semuanya selamat. Ucapkan tahniah kepadanya menerusi Twitter Diana Danielle.

428 responses to (TAHNIAH)Diana Danielle Sudah Hamil, Hadiah Hari Jadi Terbaik

  1. diane says:

    tunggu statement farid kamil…” bini sy terpaksa lahirkn anak xcukup buln kerana faktor kesihatan” huahuahua….artis2 propa lebih….nk propa pon jgn la ingt org bodoh..clear 2 lines mean u r almost 1 month pregnancies…only blood test can show the result if u pregnant for two weeks…insulting our intelligent la…my last pregnancy detected after 1 month…itu pon sgt samar2…. tunggu yer..statemnt farid kamil nnt..

  2. Anonymous says:

    kalau upt mahai dlm ms 10 hr lepas ovolusi dah dpt check .kepekatan hormone hcg 20 IU/L ade upt yg dpt detect ade yg tak dpt detect . tp klu nak line cerah tu not sure lah.
    Selalu doctor sarankan check lepas 14 Hari lewat ms tu kepekatan Hormone hcg 50 IU/L ni kompem mmg terang. Kalau baru lewat 1 hr @ 2 hari piod mmg nak dpt tepat yg pregnant ni susah . Kalau nak tau pregnant @ tidak mmg kena wat test blood bape minggu pregnant. Dalam soal DD&FK ni Derang pun ade salahnye gak so takle nak salah org2 yg ckp bukan2. Pasal dia yg menimbulkan benda ni so org2 pun bukan semua sama boleh ckp taniah . Ada gak yg tak puas hati. Bersangka baik je lah. Kalau DD&FK ni baca lah komen ni tp tentu2 tak baca kan ^__^ ape kate korang g wat scan ke @ wat upt test digital ke ape2 lah yg boleh membuktikan bahawa korang tak bersalah pun bg org2 yg tak puas hati ni diam .