(TAHNIAH)Diana Amir Sudah Bertunang

Hiburan

(TAHNIAH)Diana Amir Sudah Bertunang

Walaupun sedaya upaya cuba merahsiakan pertunangannya, rancangan Galaksi TV9 semalam berjaya mendapatkan pengakuan Diana Amir tentang berita gembira tersebut. Diana Amir mengesahkan yang dirinya sudah pun bergelar tunangan orang. Lelaki yang berjaya mencuri hati Diana Amir itu ialah seorang ustaz pensyarah di sebuah universiti di utara.

diana amir bertunang

Menurut info daripada pelajar-pelajar UiTM Merbok menerusi Twitter, tunang Diana Amir ini dikenali dengan nama Sir Habib

Tahniah diucapkan kepada Diana Amir atas berita gembira ini. Diana Amir pun mengucapkan jutaan terima kasih kepada peminat-peminatnya yang mengucapkan tahniah kepada dirinya menerusi Twitter. Walaupun Abang Nara pasti ada hati jejaka di luar sana yang berkecai, doakanlah kebahagiaan mereka.

Advertisement

gambar tunang diana amir

Semoga majlis pernikahan kelak akan dilangsungkan secepat mungkin. Diana Amir pun khabarnya memang sudah tidak sabar lagi menjadi isteri orang. Abang Nara doakan agar semuanya akan berjalan lancar. Tahniah sekali lagi.

P.S: Majlis perkahwinan Puteri Sultan Brunei.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

172 Comments

  1. syntax error

    September 24, 2012 at 10:27 am

    tunang dia ni my senior kt uitm kedah..
    skrg blk ke c2 utk mengajar plak..=))
    p/s:dia bkn ustaz..xp bdk skul agama la..heheh

  2. anti habib

    September 23, 2012 at 11:45 pm

    klau korg nak tahu habib neh kaki kikis duit prempuan…aku satu uitm dgn dia dl…dah bnyk mn pompuan berhabis duit utk dia…mmg tgk muka baik je tapi yg sbenarnya playboy…so pd diana amir hati2 ye…siasat dulu hbs2 siapa tunang awak neh yg sbenarnya…jgn hbs madu sepah dbuang…

  3. anakdidiksirhabib

    September 23, 2012 at 6:57 pm

    nak pgi buat consultation asean ngn sir tiap2 hari lah.untung2 dpt kad kawen dia.hehehhehe…

  4. SKMM

    September 23, 2012 at 6:07 pm

    Nk lapor skmm ni, merosakkn nama org. So, tunggu ye anon!! Beware!!

  5. Skmm

    September 23, 2012 at 6:01 pm

    Ni klu lapor kt skmm bdk anon ni bole kena tgkp. Bia aku lapor bg pihak diana amir sbb menjatuhkan maruah dia. N sape2 yg fitnah tu beware ye. Aku de kabel dgn org skmm.

Loading...