Written by AbangNara | August 14th, 2014

Alhamdulillah. Lama tidak mendengar perkembangan terkini Diana Amir sejak bergelar isteri kepada Mohd Habib pada Oktober 2013. Kini ada berita gembira untuk dikongsikan oleh pelakon ini khas buat para peminatnya. Diana Amir telah mengesahkan yang dirinya kini hamil 3 bulan.

diana amir hamil

Pastinya Diana Amir dan suami teruja dengan berita gembira ini. Diharap Diana Amir banyakkan berehat dan tidak melakukan kerja berat. Kehamilan pertama ini kenalah dijaga betul-betul. Semoga semuanya berjalan lancar sehingga hari kelahiran kelak. Tahniah!!! Info asal MIG Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to (TAHNIAH)Diana Amir Kini Hamil 3 Bulan

  1. Fans says:

    Tahniah Diana,org baru nk dtg

    0

    0
  2. day says:

    Before stunning the world with No More Heroes, Suda51 was busy bringing the enticingly strange Killer7 to home consoles.

    Whatever your path just keep moving up towards happiness
    one step at a time. Beginning your path to becoming positive can start with
    the simplest of things.

    0

    0
  3. BURIT says:

    hensemnya laki dia. habis keluar air BURIT ni

    0

    0
  4. Bantal Gonzales says:

    Kau ni B****t dah take benda lain ke kau nak post hah, orang nak umum pasal kehamilan nak raikan kegembiraan diaorang nak dapat anak. Yang kau meroyan macam orang mabuk ketum ni pehal? Kau nak mampus ye? Aku ni jarang marah tapi bila aku marah, memang aku panas la hati ni. Jangan sampai aku sula kau punya b****t kau. Bangang tak habis-habis. Nanti kau dapat anak orang komen macamni kat laki kau, kau nak? Ambik sebakul aku bagi!

    0

    0
  5. nanu says:

    ok laki die mmg hensem

    0

    0
  6. gadisku says:

    ooooooowwwhhhhhh……!!! patutlah senyum2 bile keluar dr bilik doktor klinik ajwa shah alam sek 7!!

    0

    0
  7. anon says:

    Hmm….mmg betol pun, laki dia hensem. ln fact lebih lawa dari dia…Diana ni biasa2 je, tak lawa mana. Sederhana je.

    0

    0