Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Dato’ Fazley Yaakob Ialah Juara MasterChef Selebriti Malaysia

Setelah berminggu-berminggu bertarung, akhirnya Dato’ Fazley Yaakob telah dinobatkan sebagai juara MasterChef Selebriti Malaysia yang pertama. Dato’ Fazley telah menewaskan pesaingnya, Angah Raja Lawak di pusingan akhir yang telah selesai ditayangkan sebentar tadi.

fazley yaakob juara masterchef

Advertisement

Dengan kemenangan ini, Dato’ Fazley telah membawa pulang RM57,500 untuk disumbangkan kepada Yayasan Jantung Malaysia. Jutaan tahniah diucapkan kepada Dato’ Fazley. Kalau ada kelapangan, mungkin selepas ini Dato’ Fazley boleh terbitkan buku masakan pulak. Tahniah sekali lagi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

110 Comments

  1. ATIKAHSOFIAH

    August 1, 2012 at 6:47 pm

    ALHAMDUNILLAH DAN TANIAH KEPADA DATO’ FAZLEY DAN ANGAH .DAN SAYA UCAPKAN TANIAH SEKALI LAGI KEPADA DATO’ FAZLEY DAN ANGAH

  2. Dato' Fazley

    July 19, 2012 at 4:04 pm

    Apa korang semua dia bising-bising ni….
    aku dah menang pon bising….aku kalah lagi la korang bising…
    nak rasa aku masak jemput datang umah……aku masak mcm menu final

  3. Dato' Fazley

    July 19, 2012 at 4:04 pm

    Apa korang semua dia bising-bising ni….
    aku dah menang pon bising….aku kalah lagi la korang bising…
    nak rasa aku masak jemput datang umah……aku masak mcm menu final

  4. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    July 18, 2012 at 11:42 am

    ape yg fazley masak ar sampai dia dapat juara M CHEF ?

    • juliza adzlizan

      July 19, 2012 at 3:58 pm

      akak pon tak sangka dik..masakan fazly tu blh memikat hati juri….
      ngn angsa 2ekor…nmpak biasa la sangat….tak nmpak sgt western nya…..kalau akak..akak bt je yang grand2 time akak mkn kat oversea dl…

  5. Pingback: Masterchef Selebriti Malaysia : Dato’ Fazley Yaakob Juara, Kalahkan Angah Raja Lawak | Blog | LelakiGhairah.com

    • XO

      July 18, 2012 at 9:14 am

      ini drama astro. fazley tak boleh menang. tapi apa boleh buat.. puih

    • juliza adzlizan

      July 19, 2012 at 3:59 pm

      Betul sgat la tu….patut akak je dapat ke final dengan Angah…
      Astro saja je..nk bagi fazly menang….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top