Written by Bella | April 1st, 2019

Masih tidak terlambat untuk kami ucapkan tahniah kepada pelakon jelita, Bella Dally yang sudah sah bergelar isteri kepada seorang ahli perniagaan, Arif Izuddin hanya dengan sekali lafaz dalam satu majlis pernikahan yang diadakan di Putrajaya, semalam.

Dihadiri oleh ahli keluarga kedua-dua belah pihak dan rakan terdekat, Arif menyerahkan mas kahwin berjumlah RM1,000 kepada Bella dan tujuh dulang hantaran dan dibalas sembilan oleh pengantin perempuan.

Pasangan ini berkenalan pada Ogos tahun lalu dan membuat keputusan untuk terus mengikat tali pertunangan pada 12 Januari lalu hanya selepas lima bulan berkenalan.  I

Ini merupakan perkahwinan kedua buat Bella, sebelum ini beliau pernah mendirikan rumah tangga dengan Nazim Othman tetapi jodoh mereka tidak panjang dan bercerai pada 2 Mei 2018.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Foto :  Instagram Orang Putih Kita

18 responses to (TAHNIAH) Bella Dally Sah Bergelar Isteri Ahli Perniagaan Hanya Dengan Sekali Lafaz

  1. Anonymous says:

    Semoga kekal bahagia hingga jannah…Amin ;)

    4

    0
  2. Anonymous says:

    ahli perniagaan your arseeeeee.

    bayar hutang orang dulu woiiii!

    11

    0
  3. tanya jerrr.. says:

    banyak betui orang nikah kawen bulan rejab ni kan. ambil barakah..tpi kalu g kenduri tak salam keruk boleh ke. hahahaha..

    1

    0
  4. a says:

    hahahaha mmg hutang keliling pinggang u… amik duit pompuan lak tu…

    0

    1
  5. anon says:

    Barulah terasa tido ngan ” Lelaki ” ….
    dulu tu macam tido ngan kengkawan bff jer….

    8

    2
  6. kahwin tu nikmat says:

    harap berkekalan…jangan jadi barang perniagaan sudah….lepas saham dah jatuh jual….

    1

    1
  7. Anonymous says:

    kawin grand nmpk tp jgn lupa byr hutang dari kawn2 lama… nak jadi business man tp mengelak buat loan bank boleh… tp loan mulut dgn kwn2 lama pun tetap dikira hutang perlu di bayar jgk…
    takat dpt bella tuk jump kenal org2 industri for business bahaya oii… sok lusa jatuh berhutang mulut dgn mangsa baru lain pulak… salah satu tau lah bella model ariani tp jgn ingat ariani/jakel bosses pandang si mamat jenis gini… diorg sensitif tau story hutang2 ni.. jenis cari yg bagus2 jer as business partner

    1

    0
  8. luvluv says:

    satu kes je lah……

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini