Written by Bella | January 2nd, 2018

Tahniah kepada pelakon Azad Jazmin dan Eira Syazira yang baru sahaja menyambut kelahiran anak perempuan ketiga mereka tengah hari tadi. Berita gembira itu dikongsikan oleh Azad sendiri menerusi sebuah video yang dimuat naik di akaun Instagramnya. Difahamkan Eira melahirkan anak mereka secara pembedahan di Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur

Azad yang teruja diberikan rezeki untuk menimang cahaya mata lagi meluahkan rasa syukur kerana proses bersalin berjalan dengan lancar serta kedua-dua ibu dan anak berada dalam keadaan sihat.

Pasangan tersebut yang mendirikan rumah tangga pada September 2011 sebelum ini dikurniakan dua cahaya mata perempuan iaitu Amarra Sofea Rose dan Ameisya Leanne Rose.

Alhamdulillah its Baby girl Tq Allah SWT

A post shared by Pak Azad ( KingSmaN C911 ) (@azadsyazirarose) on

Kami di BeautifulNara sekali lagi mengucapkan tahniah kepada Azad dan Eira. Semoga rezeki  serta kebahagiaan mereka sekeluarga bertambah.

Sumber Berita : Instagram azadsyazirarose

8 responses to (TAHNIAH) Azad Jazmin Dan Eira Syazira Timang Cahaya Mata Ketiga

  1. minah jambu say NO to drugs says:

    semoga bahgia try again taon depan baby boy pulak hehe..

    3

    0
  2. Doa jek says:

    Thniah korang.xpa..rmai ank pompuan phala besaq.blh cbe lg bro

    2

    0
  3. anak nogori says:

    comel anak dia terutama yg kedua tu, cam anak mat salleh biarpun azad lain kaler kulit sikit

    1

    0
  4. mimi says:

    aku rasa azad ni menghiburkan la..tp knp dia kurang ada dlm tv ek.suka tgk ig dia..

    6

    0
  5. Anonymous says:

    Kemain nama anak mcm mat saleh.anyway, congrats.

    0

    0
  6. Ex-Amnet Forumer says:

    Suka tengok dia layan anak sulung, Amara. Siap cakap tamil.

    3

    0
  7. tiki says:

    tahniah eira n azad!

    nak bawa anak main? mai datang sini! indoor playground 3 tingkat yang murah and best!!

    0

    0

Leave a Comment

Optional