Written by AbangNara | May 4th, 2014

Alhamdulillah. Tahniah diucapkan buat Ayu Raudhah dan suaminya, Zaquan Adha yang telah selamat menerima kehadiran anak kedua dalam kehidupan mereka. Berita gembira ini telah dikongsi oleh Ayu Raudhah sendiri menerusi akaun Instagramnya. Anak kedua berjantinakan lelaki ini dilahirkan Jumaat lalu jam 2.15 petang dengan berat 2.73kg.

baby kedua ayu raudhah

Comel kan? Semoga kehadiran anak kedua ini akan memeriahkan lagi keluarga Ayu Raudhah dan Zaquan Adha. Lagi beberapa gambar untuk tatapan anda dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


baby kedua ayu raudhah
baby kedua ayu raudhah
baby kedua ayu raudhah
baby kedua ayu raudhah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 responses to (TAHNIAH)Ayu Raudhah Selamat Lahirkan Anak Kedua

  1. juju says:

    x thu lak preggy.. tahniah lar

    0

    0
  2. mella says:

    ensem

    0

    0
  3. gigih says:

    kena preggy lagi lepas ni sb nk dpt pompuan plak

    0

    0
  4. jij_rosh says:

    xde plak yg dpt anak kembar, baik aidil @ zaquan..lum rezeki lagi agknya…

    0

    0
  5. lysa says:

    Tahniah ayu raudah n zaquan..dapat beby boy lg..comel anak mereka.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    chumellnyer….atu pown cantik biler bertudung..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    bukan atu la wei…ayu

    0

    0
  8. siapalah saya says:

    Keturunann aidil ni mmg kuat lelaki la…mcm bekas biras ayu tu dapat ank lelaki dua jugak

    0

    0
  9. comel lagi anak rita ….hendsome lg

    0

    0
    • diva says:

      tak perlu kot membandingkan anak siapa lagi comel.. semua ada kecomelan mereka tersendiri. apa2 pun mereka masih sepupu sedarah..

      0

      0
    • nana says:

      kalau tgok anak rita dn aidil kecik2 dn mase baby xde la comel sgt.. bile da besar bru nmpk comel… ank slung die yg ikut muka aidil pon x berapa nk comel mse kecik2… ank ke-2 ayu nie mcm ikut muka zaquan.. x sbr nk tgok die besar… nnt muka mesti mcm rayyan(ank rita dn aidil)

      0

      0
  10. Anonymous says:

    comel lg anak rita…

    0

    0
  11. Bawang Putih says:

    Setuju. Anak Rita lagi comel dan handsome. Tgkla Rita tu camna, segak orgnya dah tentu anak pun segak juga. Lagipun hati rita baik,jgn terasa plak..hahahah

    0

    0
    • terkezut says:

      benci benci benci benci benci sungguh! syok scroll scroll page. mata ni nak juga melihat kekanan screen. tak pasal2 nampak puaka peiharaan zaharah tu!

      kepada pemilik zaharah,

      sudahlah anda berlanggan mengiklankan produk anda di blog abg nara ni. buat semak bijik mata org nak baca update pasal retis2 jer.

      yang benar,

      orang yang takut akan puaka peliharaan anda.

      0

      0
      • Anonymous says:

        mungkin kalau solekan lebih natural maka wajah dia tu akan nampak lebih nur di situ.

        0

        0
      • Yatchai says:

        aku sokong!!!
        Tapi tak tergamak aku nak panggil dia tu
        puaka peliharaan…. Hahahahaaa…
        Tp engko ni kelako laa… Hahahahaaa
        Letih aku gelak sensoranng…
        Komen ko mmg sangat puaka tau!!
        Hahahahaaa

        0

        0
  12. Haslinnah says:

    Apa hal gan model Zaharah tu ???
    Mak tngkk cantik la ..
    Laki mak pun suka . So sweet

    0

    0
  13. buah melaka says:

    Aku x phm asal anak ayu tp duk sibuk compare ngn anak rita. Kau org lg hebat dari Tuhan ke nk kritik ciptaan Dia

    0

    0
  14. nanu says:

    NEXT STORY!!!!

    0

    0
  15. che monti says:

    bkn nk compare antara anak rita n ayu.. anak kedua2nye punya kelebihan masing2.. cuma pada taste saya.. sy suka anak ayu si aisyy ni compare to anak2 rita.. suka muka aisy yang comel dan nakal.. bijak n tembam pulak tu.. mata sepet.. suka tgk video keleteh dia.. anak2 rita mcm pemalu sikit..

    0

    0
    • monti ke montel says:

      kalau aku compare anak ayu dgn anak kau, cakap anak ayu comel berbanding dr anak kau, agak2 kau panas tak?

      0

      0
  16. Anonymous says:

    Dulu akak ingat ayu ni nk kahwin gan jantan drama tu ..
    Lupa plak nama dia AGASSSHA .
    Jantan tu hensem sepuluh kali dari laki dia budak main bola ni.

    La tak payah la nk kata ko hado.
    Muka lempeng jni takde pun takpe la Jemab

    0

    0
  17. Sharifah Sakitnah says:

    lau akaq diberi pilihan utk berokmen antara aqaksha vs mamat bola ni… akaq rasa aqaksha lagi best kot sbb tgk “barang kemas” dia nampak mcm meriah je kot… Ops! Sori akaq tersangap pulak.. hehehe

    0

    0