January 5th, 2015

Malam semalam telah pun berlangsung konsert akhir Gegar Vaganza. 5 peserta yang berentap ialah Ayai Illusi, Mamat Exist, Ifa Raziah, Rahmad Mega, Haleeda dan Fazli Zainal. Kesemua otai-otai ini telah menunjukkan persembahan yang mantap namun Ayai Illusi membuktikan keunggulannya apabila dinobatkan sebagai juara sekaligus membawa pulang RM100,000. Tahniah Ayai!!!

ayai ilussi juara gegarvaganza

Haleeda pula membawa pulang RM30,000 dengan mengungguli tempat kedua sementara Mamat Exist pula merangkul tempat ketiga dan membawa pulang RM15,000. Tempat keempat menjadi milik Rahmad Mega, tempat kelima Ifa Raziah dan tempat terakhir menjadi milik Fazli Zainal. Apa pun konsert akhir Gegar Vaganza semalam menjadi hangat apabila persembahan Ifa Raziah mendapat kritikan daripada Rosyam Nor. Di laman sosial juga ramai penonton melahirkan rasa terkejut dengan persembahan Ifa Raziah.

ayai ilussi juara gegarvaganza

Secara keseluruhan, program Gegar Vaganza ternyata memberi peluang kepada penyanyi-penyanyi lama mengembalikan zaman kegemilangan mereka. Malah program ini turut mendapat sambutan yang hangat. Khabarnya musim kedua sudah di dalam perancangan. Siapakah penyanyi-penyanyi yang anda inginkan untuk musim Gegar Vaganza yang seterusnya? Kongsikan di ruangan komen.


Comments are closed.

Loading...