Written by Bella | September 5th, 2018

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Ashraf Muslim yang telah selamat menimang cahaya mata keempat. Isteri keduanya, Wan Sakinah pada Isnin lalu melahirkan seorang bayi perempuan seberat 3.07 kilogram pada jam 5.35 petang.

Berita gembira itu dikongsikan Ashraf menerusi akaun Instagramnya dengan memuat naik foto keluarga beliau yang sangat harmoni. Ashraf berharap kehadiran anak perempuannya itu akan membuatkan ukhwah mereka sekeluarga bertambah erat.

Ashraf mempunyai seorang lagi isteri iaitu Noor Dayana Lokman (isteri pertama), beliau mempunyai tiga cahaya mata bersama kedua-dua isterinya iaitu Sarah Ashraf, 4, Anas Ashraf, 3 dan Adam Ashraf, 2.

39 responses to (TAHNIAH) Ashraf Muslim Timang Cahaya Mata Keempat

  1. WickEd says:

    So what?

    5

    0
  2. Anonymous says:

    bergambar bertiga..kalau main..

    5

    2
  3. Anonymous says:

    Alhambullilah… kinah jgn berhenti beranak dulu anak belum setahun sdh ada lagi… nanti tahun depan beranak lagi ye..
    Supaya ramai menantu… Adam blh kawin 4 yg perempuan cari suami org jadi isteri ke 3 atau 4… blh booking anak norman hakim tapi kena tunggu anaknya ada isteri blh kawin nanti atau anak Izreen tentu best…. mcm Zizee mewarisi gen emaknya… anas dan emaknya ikutlah makciknya sambung belajar keluar negara. Serap boleh lawat sebulan sekali doa kan jutawan terkenal malaysiak

    8

    1
  4. Anonymous says:

    Tiap kali isteri tercinta beranak mesti sebut doktor yg sambut.. tapi masa Dayana betanak anas x de nama doktor disebut pun sebab free di hospital kerajaan dan bukan isteri dicintai…

    10

    1
    • Anonymous says:

      Waktu Dayana bersalin dia siap ucap kasih kat Sakinah lagi pftt..Time perempuan tu,takde pulak nak cakap apa2 kat Dayana

      9

      0
      • zinnnnade cipale cikade uui uu yeh says:

        dia dah cakap kat dayana private . mana bagi tau kat instagram. sakinah dengan dayana ni bahagia ja.

        0

        3
        • Anonymous says:

          dalam gambar mestilah pandai berlakon nanti netizen marah………. mesti pandai berkata2 kalau masuk majalah juga………

          4

          0
  5. Wekkkkkkk says:

    Mmg lh rezeki dari Allah.
    Dua2 bini boleh hamilkan.
    Tapi alangkah bgus nya klau Dr Dayana isteri prtama tu ada anak yg ke dua dn ketiga.

    Adakah masa ” feeling” si laki lebih kepada si Sakinah. Klau feeling tu lebih, sbb tu dpt anak lebih. Maka title yg no 1..bukan lagi penting.
    Yg penting adalah cinta secinta2nya yg x dpt dhuraikn.

    Apa2pun, hanya mereka je tahu dan semoga sbr dlm hidup brmadu dn bhagia selamanya.

    0

    5
    • Anonymous says:

      Klu no 1 di cintai x ada no 2.. ertinya no 2 yg di cintai no 1 tu x blh buang sebagai perisai bila sesak duit… maklumlah no 2 x kerja…

      20

      0
    • haha says:

      Do you biology bro? tak ada istilah “feeling” lebih ke kurang ke. jika begitu, kenapa orang yang buat IVF boleh mengandung? langsung tak ada “feeling” pon. sperma disuntik aje ke dalam telur. Inilah namanya rezeki allah nak bagi. takdir, qada dan qadar semua tu. kena redha kalau tak ada rezeki anak lebih.

      8

      0
      • Anonymous says:

        ya itulah Tuhan x membenarkan menambah zuriat penipu dayus penghina . cukup untuk membuktikan Dayana tidak mandul seperti yang di dakwa. itu pun bini no 2 marah dalam IG nya hingga Dayana berdoa agar anaknya dilindungi bersabar

        6

        0
  6. Anonymous says:

    Ada org tu bermadu. Bila bini tua pergi rmh mak aku..kutuk bini muda
    Bila bini muda dtg rumah mak aku, kutuk bini tua.
    Sebenarnya baik d dlm rumh dan dpn laki je
    Di blakang..kutuk mmbwg.
    Mak aku ye ye ye kn je..bkn batu apikn.

    1

    0
  7. Anonymous says:

    Bini pertama muka pyabar dn lemah lembut.

    11

    0
  8. Anonymous says:

    Non stop project. Klau stop nanti byaran interim dri client x dpt.

    1

    0
  9. Anonymous says:

    untung la dapat dua. boleh selalu kongkek.

    2

    1
    • Anonymous says:

      To Ashraf Muslim tambah lagi 2 tapi jgn yg bekerja…. lihat je nasib Dayana dia belajar dan cari nafkah awak juga sibuk bercinta berskandal… sanggup bohong dan menghina Dayana di socmed… berpakat dgn keluarga lari ke siam kawin dan buat PC marah bapa Dayana… tunggulah anak2 kamu pun akan di madukan mana tau dpt laki mcm Ude kan

      15

      0
      • Wekkkkkkk says:

        Mana ada zmn skrg ni lelaki boleh tanggung isteri2 jika isteri2 x bkerja juga. Org mcm dia ni bkn lahir terus kaya yg harta x habis mcm paris hilton tu atau resort world punya kturunan.
        Org pompuan bukn bodoh dn buta semuanya. Wanita skrg byk intelektual.
        Mcm ada dailog citer Allahyrhm T.S.P. Ramlee.
        1. Byk.
        2. Biasa.
        3. Jarang jarang.
        4….dh lupalh.

        1

        0
  10. Akak Kantin says:

    Lagi kelakar situasi bila mana..asalnya ko bini tua tetiba ko leh jadi bini muda lak…itulah terjadi kat kawan aku….Mula2 bermadu lepastu ceraikan bini tua..Tiba2 rujuk balik..no 1 jadi no2..no2 jadi no 1…

    6

    0
    • Anonymous says:

      Ashraf x akan ceraikan Dayana biar pun dia x mencintainya dia kan retis… nanti dia jadi mcm Hanez dan Izreen di boikot termasuk kerja2nya di luar. lagi pun Dayana aset kalau terdesak…. tanpa Dayana org x akan beli kuih dan makanan dlm ig legacynya… habislah adiknya dan sakinah…

      6

      1
  11. Anonymous says:

    Suka tengok Anas dlm ig atoknya. Bijak dan pemurah dr kecil lagi…. suka tengok dia share makamannya masa dekat kolam dan beri makan binatang tanpa takut2… semoga Anas dan Mamanya temui kebahagian dengan orang yg mencintai mereka… amin

    20

    0
  12. aish says:

    alhamdulillah..
    xtau la nape bnyk nau komen negatif. tngk org lain dia yg sakit hati. pd hal bini2 tu ok je..bahagia je tngk. patutnya doakan yg baik2. o..maybe ramai yg rs xslmt kot….he..he..he..
    ingt 1 je..semuanya ketentuan Allah..

    3

    6
    • Anonymous says:

      Semoga ketentuan Allah, dayana akan ditemukan & dijodohkan dgn lelaki yg lebih menyayangi dia satu hari kelak..amin

      6

      0
      • Anonymous says:

        tunggu lelaki yg mencintaimu baru tambah anak …. yg ada pun selalu di buli abangnya dari kecil hingga besar… nanti photolicus ambil gambar bukan Dayana saja x di ambil dengan anas sekali….

        0

        0
  13. suzi says:

    yg bini pertama …baik berpisah aje dan bina hidup lain…kawin lelaki yg stabil income
    nape laa ada pompuan yg bodoh ……

    3

    3
  14. Anonymous says:

    Hari ini saya ” terkejut”.

    Makan sarapan di kedai mamak:-

    1. Magee goreng = rm5.50.
    2. Teh tarik = rm1.60.
    3. Ais kosong = rm0.20
    Jumlh = RM 7.30
    + SST = RM 0.44
    Jmlh semua = rm 7.74.

    Rm0.44 tu di cas dri harga 7.30.
    Klau lebih dari rm7.30 tu mesti lagi byk kan.

    Jadi…hilang Gst..ganti Sst.
    “Syabas”..well done..very good:-(
    Bukn berkira psl 44 sen tu. Tapi…byk tapi..ye

    2

    3
  15. Anonymous says:

    samalh, kenapalah dayana x berpisah aje,buat apalah nak sedapkan hati ada laki mcm aserap tu baik jaga anak aje, awak pun doc, ramai yg nk, muka ada nur

    3

    1

Leave a Comment

Optional