Written by Bella | January 9th, 2019

Selepas tiga tahun mendirikan rumah tangga, akhirnya hasrat pelakon Anzalna Nasir dan suaminya, Hanif Zaki untuk menimang cahaya mata sudah termakbul.

Anzalna mengumumkan berita gembira beliau sudah hamil empat bulan menerusi sebuah video yang dimuat naik di akaun Instagramnya malam tadi.

Setelah sekian lama menunggu detik untuk hamil, Anzalna meluahkan rasa syukur atas kurniaan tersebut. Pada masa yang sama, beliau turut mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan beliau dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata.

Tahniah kami ucapkan kepada Anzalna dan suami. Benar kata beliau, perancangan Allah SWT adalah yang terbaik. Kami mendoakan agar ibu dan bayi didalam kandungan sentiasa sihat. Amin..

38 responses to (TAHNIAH) Anzalna Nasir Umum Hamil Empat Bulan

  1. Pohdah says:

    Setelah menunggu detik yang lama untuk hamil….kata tak mengharap?! Anyway selamat mengandung lagi lima bulan….fasa seterusnya yang lebih mencabar….banyak perubahan akan berlaku…..banyak2 lah bersabar….InNa Anzalna Hufi lai latul kad…….

    6

    36
  2. Anonymous says:

    Tahniah rezeki Allah, Amin..

    9

    0
    • Anonymous says:

      Tahniah. Semoga Anzalna lebih memahami betapa setannya perkataan meroyan dekat perempuan br lepas bersalin. perkataan yg x boleh diucap sesuka hati.

      12

      0
  3. mek says:

    alhamdulillah….rezeki anzalna Allah turunkan…

    5

    0
  4. minah senget says:

    syukur alhamdulillah..tahniah2..mata masuk habuk dah..semoga sihat2 selalu.jaga kesihatan,jgn buat kerja2 berat sangt.. ALHAMDULILLAH sangat2.

    6

    2
  5. kecik says:

    Alhamdulillah..

    4

    0
  6. Doa baik2 je says:

    SURE COMEL mACAM MAK PAKNYA.
    CANT WAIT! MOGA DIMUDAHKAN SEMUANYA.

    7

    0
  7. Anonymous says:

    bykkn lah beranak org2 melayu, agar keturunan ramai selamatkn malaysia.

    5

    3
  8. Anonymous says:

    sweetnya video dia…

    5

    1
  9. Anonymous says:

    kebetulan tahun kin…..r

    0

    8
  10. Chohkri Yulis. says:

    Skang org kaya berita hamil wat proper video shot. Takut jadi trend utk golongan sederhana ke bwah yg rasa cam kaya….kesian laki. Skang ni ckur jambul anak n baby shower la bagai pakai kos mcm2. Bleh dh tu wat IG gmbr kandungan baby. Haha. Apa2 tahniah. Jaga kandungan.

    0

    4
  11. snow says:

    alhamdulillah..tahniah anzalna..im happy for you..:)

    1

    0
  12. acar1611 says:

    suka tgk IG anzalna, suka tgk family dia yg akrab sgt tu .. tahniah anzalna

    1

    1
    • Anonymous says:

      tak den gambar bakul dior ke channel ke prada ke bijan ke………. dan ingat meroyan tu boleh berlaku kepada sesiapa je tanpa mengira orang tu cantik ke kaya ke ada laki handsome ke terkenal ke boleh berlaku selepas bersalin……

      3

      3
  13. Anonymous says:

    Dah buat IG anak ke?

    1

    1
  14. Anonymous says:

    Tahniah… Tumpang terharu utk pasangan yg dh lama tunggu.
    Teringat masa komen meroyan dulu. Ada kawan I komen di IG dia. ‘Dah la diri sendiri mandul, masak telur tak reti.. Sibling memalukan mak bapak.. Blah2..’
    Lepas tu berlaku pendarahan bby ke3 kawan I tu. Bygkn la kalau jd apa2 dia ingat dia xboleh mandul ke lepas tu. Fuhhh..

    5

    0
  15. abam abc says:

    Alhamdulillah..tahniah kepada anda berdua

    1

    0
  16. Anonymous says:

    tahniah…. penantian 3 thn…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    tahniah… penantian 3 thn..
    yg belum bersabar lah… akan smpi masa nya nnti… percaya pd Allah swt

    3

    0
  18. ciK piNgu says:

    harap jgn meroyan mse berpantang bila jaki pegi karaoke pegang tgn prmpuan lain ye.

    4

    1
  19. Anonymous says:

    Alhamdulillah…tahniah Anzalna…moga sentiasa diberkati dan dilindungi.
    Abaikan kata2 org…
    Jangan samakan pasangan berpelajaran ini (Anzalna & Suami) dengan
    pasangan yang kita mmg tahu berproblem.
    Jauh sgt bezanya.
    Apa2 pun kita doakan yang baik2 untuk semua.

    0

    0
  20. Duh says:

    Bara. Foto couple tu nmpak macam anzalna dan suami tu terlebih mekap? Kesian tenguk wajah suami tu …

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Alhamdulilah….sukur…tahniah Anzalna &suami…love u

    0

    0

Leave a Comment

Optional